Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi nu deplânge situaţia de la Poli Iaşi: "Nu e chiar aşa". Cum caracterizează ultimul transfer făcut de Viitorul

Gică Hagi nu deplânge situaţia de la Poli Iaşi: "Nu e chiar aşa". Cum caracterizează ultimul transfer făcut de Viitorul

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a vorbit într-o conferinţă de presă despre meciul de luni, împotriva celor de la Poli Iaşi. Viitorul - Poli Iaşi este luni, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1.

Manager-ul de la Viitorul Constanţa nu deplânge situaţia celor de la Poli Iaşi, după ce Mihai Teja a vorbit despre problemele de la echipă: "Nu e cum plâng ei, că au probleme multe financiare, că am văzut că au venit de două zile la Constanţa. Nu e chiar aşa, cum s-au plâns toată săptămâna prin ziar".

Mihai Teja a declarat într-o conferinţă de presă că jucătorii săi sunt neplătiţi în acest moment, dar el rămâne încrezător: "Cu siguranţă vor veni şi bănuţii. Dacă nu vor veni bănuţii, măcar să facem performanţă şi după aceea fiecare ştie ce are de făcut mai departe".

Hagi a vorbit şi despre cel mai recent transfer făcut de Viitorul, francezul Dussaut, care a jucat în sezonul trecut la Dinamo: "Mie îmi place, l-am urmărit, am vrut să îl luăm din vară, nu s-a putut. Am întârziat mult cu el. Dacă venea de la început cu noi era foarte bine, acum din păcate el a pierdut aceste luni. Are experienţă într-un campionat puternic, e foarte talentat".

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: gica hagipoli iasi 

viewscnt
Articole similare