Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi o laudă pe Dinamo, deşi echipa din Ştefan cel Mare este într-o situaţie dezastruoasă: ”Are jucători foarte buni în atac”

Gică Hagi o laudă pe Dinamo, deşi echipa din Ştefan cel Mare este într-o situaţie dezastruoasă: ”Are jucători foarte buni în atac”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a avut un discur fair-play despre meciul cu Dinamo, deşi echipa din Ştefan cel Mare este într-o criză profundă şi este ameninţată cu retrogradarea. Viitorul - Dinamo se joacă marţi, de la 20:00, live pe Telekom Sport 1.

Viitorul întâlneşte în această etapă echipa care ocupă penultimul loc. Dinamo este la egalitate cu Chindia - ultima poziţia în play-out, dar are un golaveraj mai bun. Cu toate acestea, Gică Hagi spune că meciul cu Dinamo va fi dificil, mai ales că Adi Mihalcea are în lot atacanţi foarte periculoşi:  

”Meci important, contra unei echipe de tradiţie, un club mare, meci acasă, unde important este să scoţi puncte. Mentalitatea este să marcăm cât mai multe goluri. Cred că Dinamo are jucători foarte buni în atac”, a declarat Gică Hagi.

Statistica îl contrazice însă pe Gică Hagi. Dinamo a marcat de doar două ori în ultimele trei meciuri (unul în Cupă) şi a primit nu mai puţin de şapte goluri.

Vlad Achim: ”Dinamo va da totul să câştige”

Mijlocaşul Viitorului este de părere că tocmai situaţia în care se află Dinamo o transformă într-o echipă foarte periculoasă: ”Dinamo este o echipă cu probleme în acest moment şi vor veni să dea totul, au mare nevoie de cele 3 puncte. Vom încerca să câştigăm şi acest meci. Acasă avem rezultate foarte bune”.

Mihai Dolinschi
 

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare