Experiențe împreună.
You are here:

Gică Hagi, o nouă lovitură! Fotbalistul dorit de Gigi Becali se gândeşte la transfer

Gică Hagi, o nouă lovitură! Fotbalistul dorit de Gigi Becali se gândeşte la transfer
Comentarii

Fundaşul stânga al celor de la Viitorul Constanţa, Bradley de Nooijer, se va întoarce luni în România, după ce fost ţinut "captiv" în Olanda din pricina pandemiei de COVID-19.

Când a izbucnit primul val de coronavirus în Europa, Bradley de Nooijer apucase să se întoarcă în Olanda. Luni, batavul se va întoarce în România, însă nu va putea să intre rapid "în pâine", deoarece va fi obligat să mai stea două săptămâni în carantină.

"Îmi este dor de antrenamente, dar ceea ce îmi lipsesşte cel mai mult sunt meciurile. Pentru asta te antrenezi şi este, desigur, cel mai distractiv", a declarat de Nooijer, pentru presa olandeză.

Reluarea fotbalului din Liga 1 se preconizează a avea loc pe 14 iunie. Astfel, de Nooijer ar prinde o săptămână de antrenament alături de colegii săi. Până atunci, va trebui să facă pregătirea prin intermediul tehnologiei.

"Avem o aplicaţie de grup, cu echipa, unde efectuăm apeluri video. Antrenorul nostru de fitness ne oferă exerciţiile pe care le putem face", a mai spus olandezul.

Bradley de Nooijer este la al treilea sezon la Viitorul Constanţa, însă nu ar spune NU unei oferte venite dintr-un campionat mai puternic. "Nu ştiu ce se va întâmpla. Mă simt bine în România, dar un pas înainte este întotdeauna binevenit", a conchis de Nooijer.

Bradley de Nooijer, dorit de FCSB şi Zurich

Vara trecută, Bradley de Nooijer a mai fost dorit de formaţia elveţiană Zurich, dar şi de FCSB-ul lui Gigi Becali. FCSB avea probleme în flancul stâng al apărării, atât Becali, cât şi antrenorul de atunci, Bogdan Andone, îl doreau pe olandez în tricoul "roş-albastru". 

"Am mai spus, De Nooijer este un jucător de valoare, e pe stilul nostru. Eu sper să vină, dar rămâne de văzut", a fost declaraţia de la acea vreme a lui Andone, acum antrenor la Astra Giurgiu.

În acest moment, în flancul stâng al defensivei de la FCSB pot juca doi jucători, aflaţi încă în graţia lui Gigi Becali, Ionuţ Panţîru şi Aristidis Soiledis. Cu prima ocazie, Gigi Becali se va descotorosi de alţi doi jucători care pot juca în stânga, Alexandru Stan şi Marko Momcilovic.

  • 1,2 milioane de euro este cota lui de Nooijer, conform Transfermarkt.de.

viewscnt
Articole similare
Ca-n filmele cu mafioti. Transferul lui Maradona la Barcelona a fost facut cu pistolul pe masa