Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, o nouă răbufnire şi un atac la Cosmin Contra: ”De ce Ianis nu e la naţională? Pentru că e fiul meu. This is Romania!”

Gică Hagi, o nouă răbufnire şi un atac la Cosmin Contra: ”De ce Ianis nu e la naţională? Pentru că e fiul meu. This is Romania!”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi este mândru că Ianis a reuşit unicul gol al meciului cu CSM Poli Iaşi. În schimb, antrenorul şi patronul Viitorului a reacţionat foarte nervos în momentul în care a fost întrebat despre motivele pentru care Viitorul are un singur jucător la naţionala de seniori.

Viitorul a reuşit să câştige cu 1-0 meciul cu CSM Poli iaşi printr-un gol marcat de Ianis Hagi. ”Regele” este mândru de reuşit fiului său şi spune că-l moşteneşte:

E ADN-ul meu, 100% e al meu, certifică prin acest lucru că e al meu. Ca şi mine, îi place să intre din stânga. Cred eu că Viitorul, în momentul de faţă, joacă cel mai frumos fotbal. În fiecare meci arată că ştie să atace, are tranziţie bună, domină foarte mult. Ianis s-a maturizat. N-avea ce experienţă să fie la Fiorentina, pentru că n-a jucat. Experienţă capătă la noi acum, că joacă meci de meci. La Fiorentina doar s-a antrenat. Creşte de la meci la meci şi, probabil, că va avea un viitor frumos”, a declarat Gică Hagi la Telekom Sport.

Antrenorul Viitorului a vorbit şi despre momentul în care Ianis Hagi a fost faultat dur de Mihăescu: ”Văzându-l cum se manifestă... De aceea am reacţionat aşa. Mihăescu a făcut un gest extraordinar şi a venit şi şi-a cerut scuze, a vorbit cu Ianis, s-au împăcat. Ianis a înţeles că aşa este în fotbal”.

În schimb, Gică Hagi s-a enervat în momentul în care a fost întrebat despre absenţa lui Cristi Ganea din lotul lărgit al naţionalei pentru amicalele cu Chile şi Finlanda. ”Regele” spune că şi Ianis Hagi ar fi meritat să fie la naţională, dar acuză o conspiraţie împotriva sa:

”Nu are valoare, Viitorul nu poate să dea mulţi jucători la naţionala mare [...] Ianis are cele mai multe goluri şi cele mai multe pase de gol, în 2018. De ce nu e la lot? Cristi Ganea este cel mai bun fundaş stânga. De ce nu este la lot? O spune statistica, nu o spun eu. A fost în Anglia (n.r. turnelul naţionalei de tineret) şi a fost cel mai bun. De ce nu este convocat la naţionala mare cel mai bun jucător de la U21? Pentru că este fiul lui Hagi... Sunt alţii convocaţi care n-au intrat în play-off. Din păcate, este România, este dură rău. Mergem înainte, vedem ce o să iasă. Dacă nu este convocat jucătorul care are cele mai multe pase şi cele mai multe goluri în 2018... Nu se poate. Suntem în România! This is Romania! Suntem pe locul 3, cum să avem un singur jucător? Atunci să convocăm din Qatar.

Căpitanul Viitorului dansează şi desenează pe teren, dar nu este văzut. Noi suntem campionii României, Cosmin (n.r. Contra). Campionii creează campioni”, a mai spus Hagi.

 

Afla mai multe despre: viitorulcsm poli iasiliga 1gica hagi 

viewscnt
Articole similare