Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, pas important pentru preluarea Farului. Primul nume important pe care l-a convins să susţină noua echipă: ”Sunt foarte interesat de acest proiect”

Gică Hagi, pas important pentru preluarea Farului. Primul nume important pe care l-a convins să susţină noua echipă: ”Sunt foarte interesat de acest proiect”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a făcut încă un pas pentru preluarea Farului şi s-a întâlnit marţi cu Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Local Constanţa.

Gică Hagi a recunoscut că se află în tratative pentru a o prelua pe Farul Constanţa. Printre altele, ”Regele” caută în această perioadă o variantă prin care Farul şi Viitorul să formeze o singură echipă, având în vedere că regulamentul interzice fuziunea a două cluburi aflate în ligi diferite.

În paralele cu aceste discuţii, Gică Hagi vrea să se asigure cu noul club va avea susţinerea tuturor din Constanţa, de la suporteri până la autorităţi locale. În acest sens, patronul Viitorului a făcut încă un pas pentru preluarea Farului şi marţi s-a întâlnit cu Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Local Constanţa.

Gică Hagi, pas important pentru preluarea Farului. Ce discuţii a avut cu preşedintele Consiliului Local Constanţa

Gică Hagi şi-ar dori să relanseze echipa la care s-a format ca jucător şi care i-a rămas în suflet, Farul Constanţa. Însă cel mai mare fotbalist român are în minte un amplu proiect, care să se bucure de sprijinul oamenilor importanţi din Constanţa.

Înainte să demareze acest proiect, Gică Hagi vrea să se asigure că la Constanţa va fi construit un nou stadion, dar şi că echipa va fi susţinută atât de autorităţile locale, cât şi de câţiva oameni de afaceri importanţi din oraşul de la malul Mării Negre.

Hagi nu se mulţumeşte doar să o readucă pe Farul în prima ligă, ci vrea să o transforme într-o echipă care să se bată pentru primele locuri şi să facă performanţă. Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, l-a asigura pe Gică Hagi că va avea parte de susţinerea pe care şi-o doreşte:

”Sunt foarte interesat de acest proiect şi susţin ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toţi suporterii constănţeni. Avem un interes comun în dezvoltarea sportului în judeţul nostru, avem sportivi valoroşi şi căutăm soluţii de sprijin, pentru ca acest sport să aducă, în continuare, mari victorii în palmaresul cluburilor constănţene.

Vreau să îi asigur pe toţi suporterii echipelor FC Farul Constanţa şi FC Viitorul, că voi acorda tot suportul necesar pentru realizarea acestui proiect unic ce va avea ca scop final, orientarea către performanţă a fotbalului constănţean”, a declarat Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare