Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, prima reacţie după ce a aflat că Viitorul nu va mai întâlni echipa lui Loţi Boloni în preliminariile Europa League

Gică Hagi, prima reacţie după ce a aflat că Viitorul nu va mai întâlni echipa lui Loţi Boloni în preliminariile Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Gheorghe Hagi a mărturisit că nu a apucat încă să îi analizeze pe cei de la Gent, echipă care ar urma să îi ia locul formaţiei antrenate de Ladislau Boloni, Royal Antwerp, în duelul cu Viitorul, din turul II preliminar al Europa League.

"Nu contează, nu mă interesează. Eu sunt cu partea tehnică. Analizez în două, trei zile şi îmi fac meseria mea de antrenor. Am studiat mai mult Antwerp, acum o să ne uităm şi la Gent. Am jucat cu ei acum trei ani. Am păţit-o o dată, sper să nu o păţim şi a doua oară.

Mă bucur şi pentru CFR. Îi felicit de aici de la Constanţa!", a declarat Gică Hagi, într-o conferinţă de presă.

"TAS"-ul belgian a exclus clubul Mechelen din Liga Europa, Viitorul ar putea evolua cu Gent în turul al doilea

Curtea belgiană de arbitraj sportiv a exclus clubul Mechelen din cupele europene, din cauza unui meci aranjat cu formaţia Waasland-Beveren, în 11 martie 2018, informează lesoir.be.

Mechelen s-a calificat în preliminariile Ligii Europa în calitate de câştigătoare a Cupei Belgiei, după o finală cu Gent, scor 2-1.

Federaţia belgiană de fotbal a informat UEFA de decizia CBAS, dar forul european nu va lua o decizie privind excluderea echipei Mechelen până nu va finaliza propria anchetă.

În cazul în care decizia va fi ratificată, Gent va merge în Liga Europa şi va da piept în turul al doilea preliminar cu câştigătoarea Cupei României, FC Viitorul.

În caz contrar, Viitorul va juca împotriva echipei stabilite la targerea la sorţi, Antwerp, pregătită de Ladislau Boloni. Dacă forul european va accepta Gent în competiţie, Antwerp va merge în turul al treilea preliminar.

UEFA are şi posibilitatea de a accepta excluderea echipei Mechelen, fără a o înlocui cu altă formaţie.

Meciurile din turul al doilea preliminar se vor disputa la 25 iulie (turul) şi 1 august (returul).

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare