Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, propuneri de ”milioane de euro” din străinătate: ”Nu numai la Rubin Kazan, ştiu foarte bine ofertele” | EXCLUSIV

Gică Hagi, propuneri de ”milioane de euro” din străinătate: ”Nu numai la Rubin Kazan, ştiu foarte bine ofertele” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, MM Stoica a dezvăluit că Gică Hagi a refuzat mai multe oferte importante de a pleca în străinătate, pe milioane de euro.

Gică Hagi a fost ofertat de Răzvan Burleanu pentru postul de selecţioner, însă ”Regele” nu a dat curs ofertei, deşi spune că şi-ar fi dorit, întrucât este acţionar majoritar la un club din Liga 1.

Decizia sa de a nu veni la echipa naţională a fost criticată dur de mai multe voci din fotbalul românesc, care consideră că Hagi este dator ţării pentru succesul pe care l-a avut.

Însă, desigur, este decizia fiecăruia ce face cu cariera sa, iar Hagi a ales să continue, cel puţin deocamdată, alături de Farul Constanţa, echipă în care a investit foarte mult timp şi sume importante de bani.

Vorbind despre alegerea ”Regelui”, MM Stoica a dezvăluit că Hagi a refuzat oferte mult mai atractive materil, din afară, care i-ar fi adus milioane de euro în conturi.

Gică Hagi a refuzat oferte de milioane de euro din străinătate

În plus, managerul sportiv al FCSB-ului a sugerat că, în cazul în care Răzvan Burleanu ar fi făcut o ofertă mai atractivă, ”Regele” ar fi putut fi tentat să revină la naţională.

Hagi a refuzat să plece pe salariu de milioane de euro anual în străinătate. Nu numai la Rubin Kazan, ştiu foarte bine ce oferte a avut, dar nu pot să le divulg.

Nu cred că Burleanu i-a propus să rămână patron şi antrenor la Farul şi să fie selecţioner în acelaşi timp, cum au fost înainte destui care au făcut asta”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Gică Hagi a mai stat pe banca echipei naţionale, imediat după retragere, pentru doar patru partide însă, fără rezultate prea impresionante.

În afara victoriei de la Budapeste cu Ungaria, 2-0, România a făcut egal cu Georgia şi a fost eliminată de Slovenia la barajul pentru Campionatul Mondial, scor 2-3 la general.

Meciurile lui Hagi pe banca echipei naţionale:

  • 5 septembrie 2001: Ungaria - România 0-2 (prel. CM 2002)
  • 6 octombrie 2001: România - Georgia 1-1 (prel. CM 2002)
  • 10 noiembrie 2001: Slovenia - România 2-1 (baraj CM 2002)
  • 14 noiembrie 2001: România - Slovenia 1-1 (baraj CM 2002)

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare