Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi pune capăt speculaţiilor. Situaţia reală a lui Ianis: "E jucătorul numărul 1 în România şi nu duce lipsă de oferte"

Gică Hagi pune capăt speculaţiilor. Situaţia reală a lui Ianis: "E jucătorul numărul 1 în România şi nu duce lipsă de oferte"

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi a lămurit situaţia fiului său Ianis, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

"Regele" a declarat că oficialii clubului Rangers sunt foarte mulţumiţi de Ianis Hagi, care, la rândul său, se simte foarte bine în Scoţia, în ciuda tuturor informaţiilor contradictorii din ultima vreme.

"El e împrumutat la echipă, se vorbeşte prea mult! El e foarte bine la club, sunt foarte mulţumiţi de ei, el e încântat de ce a găsit acolo. S-a simţit foarte bine şi atât. Vom vedea ce se va întâmpla! Nu în fiecare zi se schimbă, o dată aşa, o dată aşa. El are hârtie că a plecat de la Genk, au hârtie cei de la Rangers dacă e să-l cumpere, depinde de ei, dar nu tragem o concluzie în fiecare zi", a declarat Gheorghe Hagi, pentru Telekom Sport.

"E jucătorul numărul 1 în România şi nu duce lipsă de oferte"

Gică Hagi susţine că Ianis - despre care s-a scris că ar fi dorit de echipe ca Real Madrid sau Lazio - nu duce lipsă de oferte.

"Dar nu cred că Ianis o să ducă lipsă de oferte, chiar dacă nu vreau iar să fiu răutăcios... Am citit un titlu şi preia toată lumea: Ianis, refuzat. Când a fost Ianis refuzat? Eu ştiu că Ianis a fost semnat de un club, a fost plătit, i s-a dat, a jucat în UCL, a făcut-o foarte bine, apoi a fost o perioadă când nu a mai jucat. De ce? Nu ştim! După aceea jucătorul a zis vreau să joc, atunci clubul l-a cedat, nu l-a refuzat pentru că şi de la vară Ianis are contract cu Genk. Un tânăr care joacă şi o face bine, nu e refuzat.

Ianis e jucătorul numărul 1 în România care a performat în Europa, da? A jucat în Europa şi a avut cea mai bună prestaţie. După a venit criza şi Ianis nu poate fi refuzat după cum a jucat în Europa şi în campionat", a încheiat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare