Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, pus în gardă după incidentele din timpul Farul - Sepsi 1-4, de la Ovidiu: "Te distrug, îţi produc daune" | EXCLUSIV

Gică Hagi, pus în gardă după incidentele din timpul Farul - Sepsi 1-4, de la Ovidiu: "Te distrug, îţi produc daune" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

În direct la Orange Sport, Andrei Vochin l-a pus în gardă pe Gică Hagi, patronul-antrenor al Farului, după incidentele cu suporterii de la înfrângere cu Sepsi (1-4, pe teren propriu, în etapa a 8-a dn play-off-ul Superligii). Avertismentul primit de "Rege" în privinţa galeriei.

După ce Viitorul şi Farul s-au unit sub un singur brand, echipa lui Gică Hagi s-a bucurat de ceea ce i-a lipsit de la înfiinţare, o galerie care să fie alături de echipă, să încurajeze şi să-i susţină pe jucători la meciurile de pe teren propriu, dar şi în deplasare.

Supărare mare la Ovidiu! Gică Hagi, avertizat în privinţa galeriei: "Te ajută, dar în alte momente te distrug"

Totuşi, galeria Farul îi poate face rău echipei lui Gică Hagi, susţine Andrei Vochin, care a subliniat momentele în care suporterii fanatici pot "produce daune" Farului, în momente precum scandările xenofobe de la meciul pierdut cu Sepsi în camponat.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"E o problemă cunoscută. Viitorul, până să devină Farul, avea un proiect şi avea un brand, pe Gică Hagi. Pe seama numelui Hagi au putut să atragă parteneri care să vină cu sume de bani, că acei parteneri cred în proiect. S-a primit la pachet şi galeria, iar această galerie a ajutat.

Te ajută în anumite momente şi în altele te distrug aproape, îţi produc daune. Dacă lucrurile continuă de natura asta, e posibil ca un arbitru să oprească meciul la fel cum s-a întâmplat şi cu Chivulete", a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Farul - Sepsi 1-4, în play-off-ul Superligii

Sepsi OSK a învins vineri seara, în deplasare, scor 4-1, formaţia Farul Constanţa, în etapa a opta din play-off. Atacantul slovacs Pavol Safranko a marcat trei goluri pentru învingători.

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 2 la Ovidiu, după ce Marius Ştefănescu l-a deschis perfect pe Pavol Safranko şi acesta a marcat pe lângă Buzbuchi. Safranko a recidivat înscriind în minutul 23, profitând de o greşeală a lui Dragoş Nedelcu. Tot Safranko a stabilit scorul primei reprize în minutul 34. Până la finalul primei reprize arbitrul Cojocaru a întrerupt meciul timp de aproape trei minute, pentru scandări xenofobe ale galeriei Farului. Pe teren, replica gazdelor a fost aproape inexistentă, doar Louis Munteanu trimiţând în bară, în minutul 60. Marius Ştefănescu a lovit şi el bara, un minut mai târziu, pentru ca în minutul 69 Cosmin Matei să pună pe tabelă un incredibil 4-0. Diogo Queiros a trimis o pasă spre propriul portar, Marius Ştefănescu a recuperat balonul şi a pasat pentru Cosmin Matei, care a înscris. Rezultatul final a fost stabilit de Mihai Popescu, acesta înscriind golul de onoare al gazdelor.

Sepsi s-a impus la un scor pe care puţină lume îl aştepta şi este pe locul 5, cu 31 de puncte. Farul stă la mâna rezultatelor în lupta pentru locul secund. Elevii lui Hagi au 35 de puncte şi ocupă locul 4, la două puncte distanţă de echipele de pe locurile 2 şi 3, care au un meci mai puţin.

FARUL: Buzbuchi – M. Popescu, Larie (D. Sîrbu 37), K. Boli, D. Kiki (Benchaib 50) – Vînă, D. Nedelcu (Diogo Queiros 50), Grameni – M. Grigoryan, L. Munteanu, Rivaldinho (C. Ganea 50). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

SEPSI: Niczuly – Renţa (Batzula 71), D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu – Kallaku, Alimi (Debeljuh 77), K. Varga (R. Varga 77) – M. Ştefănescu (Kocsis 90), Safranko, C. Matei (Aganovic 71). ANTRENOR: Bernd Storck

Cartonaşe galbene: D. Nedelcu 45+2, Benchaib 64 / K. Varga 12, Kallaku 65, Safranko 81

Arbitri: Adrian Cojocaru - Mircea Grigoriu, Alexandru Vişan - Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Cătălin Popa - Romică Bîrdeş

Observator: Adrian Comănescu

Afla mai multe despre: farulgica hagigalerieovidiusuporterscandarisuperliga 

viewscnt
Articole similare