Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, răbufnire la conferinţa de presă: "Dacă ajungeţi să-mi faceţi şi echipa...". Întrebarea care l-a iritat pe "Rege"

Gică Hagi, răbufnire la conferinţa de presă: "Dacă ajungeţi să-mi faceţi şi echipa...". Întrebarea care l-a iritat pe "Rege"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (56 de ani), antrenorul Farului, a avut o răbufnire la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sepsi, când a fost chestionat pe tema portarului care va apăra în partidă, ţinând cont de forma bună a lui Arpad Tordai, în contextul revenirii lui Marian Aioani de la Jocurile Olimpice.

Gică Hagi, răbufnire la conferinţa de presă: "Dacă ajungeţi să-mi faceţi şi echipa..."

Tordai nu a luat gol în meciurile în care a apărat pentru Farul, cât Aioani a lipsit fiind la Jocurile Olimpice cu naţionala României, însă Hagi a lăsat de înţeles că Aioani va reveni între buturi. Chiar dacă a fost iritat de întrebarea primită la întâlnirea cu jurnaliştii. "Dacă ajungeţi să faceţi şi echipa, atunci faceti-o dumneavostră. Trebuie să ştiţi că Aioani de când a semnat este portarul numărul 1. Chiar dacă Arpi a făcut foarte bine. Am avut cel mai bun portar care a fost la Olimpiadă, care a apărat foarte bine şi a făcut un sezon foarte bun", a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă.

"Regele" a vorbit şi despre partida cu Sepsi şi a spus că aşteaptă un meci spectaculos: "Un meci acasă, unde ne dorim cele trei puncte. Încă mai sunt de venit Purece şi cu Casap, Dănuleasa la fel. În rest, suntem cu toţii, mai avem şi băieţiid e la lotul naţional. Ştim că va fi un meci greu, echilibrat aşa cum fiost toate meciurile pe care le-am jucat cu Sepsi. Meciuri frumoase, meciuri cu ritm, cu intensitate. Fiecare două echipe care vor să atace, vor să câştige şi întotdeauna au ieşit meciuri frumoase între ei şi noi. Se vor marca goluri. Sperăm ca noi să dăm un gol în plus mai mult ca ei şi să ne ajută să luăm victorie", a mai spus Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagifarulsepsiconferinta de presaintrebare 

viewscnt
Articole similare