Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, reacţie de mare campion după ce a pierdut titlul în faţa celor de la FCSB: „Felicitări! A fost cea mai bună echipă”

Gică Hagi, reacţie de mare campion după ce a pierdut titlul în faţa celor de la FCSB: „Felicitări! A fost cea mai bună echipă”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a pierdut, scor 1-2, duelul cu FCSB de pe Arena Naţională.

Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce FCSB a câştigat titlul în Superligă

După meci, Gică Hagi a avut un discurs de mare domn, ţinând să o felicite pe FCSB pentru performanţa reuşită. Cât despre Farul, „Regele” a subliniat că obiectivul este în continuare prinderea unui loc de Europa.

„Felicitări FCSB-ului, e campioana României! Cea mai constantă echipă. Noi am încercat, dar n-am prins o zi bună. Ştiam că întâlnim un adversar foarte greu, un adversar care avea încredere şi cred eu că atât s-a putut astăzi.

S-a dorit, s-a muncit, am încercat să fac tot ce puteam, dar FCSB este o echipă foarte bună, care planifică bine şi merită felicitări. Acum trebuie să ne vedem de lupta noastră, să încercăm să prindem locul de Europa. Sunt la cald acum. Vom analiza şi vom vedea ce e de făcut. Au fost meciuri grele, adversarii sunt foarte buni şi noi trebuie să dovedim că suntem buni”, a declarat Gică Hagi după meci.

Gigi Becali, ofertă pentru un titular de la Farul! Gică Popescu a intervenit imediat şi i-a cerut un jucător de la FCSB la schimb

Patronul de la FCSB a vrut să-i ofere 300.000 de euro lui Gică Hagi pentru transferul lui Mihai Popescu, dar „marinarii” au alte pretenţii: 400.000 de euro + cedarea lui Denis la schimb. Gigi Becali a respins imediat propunerea venită de la Constanţa, explicând că pretenţiile Farului sunt mult exagerate.

„Am vorbit de Mihai Popescu, am făcut ofertă de 300 de mii, iar Gică Popescu a cerut 400 de mii de euro plus Haruţ. Adică 1,1 milioane de euro în total, 400 de mii, plus Haruţ de 700 de mii de euro cât am dat eu pe el. Mie nu-mi convine să dau atâţia bani pe un jucător de 31 de ani”, a spus Gigi Becali la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gica hagifarulfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare