Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi revine pe bancă tehnică! Unde este aşteptat „Regele”

Gică Hagi revine pe bancă tehnică! Unde este aşteptat „Regele”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi (56 de ani) revine pe banca tehnică din următorul sezon. „Regele” va fi noul antrenor al celor de la Farul Constanţa.

Gică Hagi revine pe bancă tehnică! Unde este aşteptat „Regele”

Sunt şanse tot mai mari ca Viitorul să se unească cu Farul Constanţa.

Sursele Antena Sport au dezvăluit că Hagi va fi antrenorul celor de la Farul Constanţa, după ce va fuziona cu Viitorul.

Viitorul a anunţat, recent, că e dispusă să formeze o singură echipă, împreună cu Farul Constanţa, care să unească munca lui Gică Hagi de la Ovidiu şi tradiţia clubului din Liga 2.

Farul şi Viitorul ar urma să facă un schimb de nume, astfel încât echipa din Liga 1 să poarte denumirea principalului club din Constanţa. În ultima perioadă ar fi existat mai multe discuţii între conducerile celor două echipe, pentru a găsi varianta optimă.

Gică Hagi a acceptat. Revine pe banca tehnică

După ce va avea loc fuziunea, Hagi va sta pe banca tehnică şi va conduce partidele.

Gică Hagi a mai antrenat în cariera sa naţionala României, Bursaspor, Galatasaray, Politehnica Timişoara, Steaua şi Viitorul Constanţa.

Gică Hagi a fost unul dintre susţinătorii proiectului fuziunii dintre Viitorul şi Farul.

„Pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susţinută de toţi constănţenii”

„Conducerea F.C Viitorul Constanţa a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toţi constănţenii. Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toţi suporterii dobrogeni. Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susţinută de toţi constănţenii, de conducători, de oficialităţi şi de suporteri”, a transmis Viitorul, prin intermediul unui comunicat de presă.     

Ciprian Marica, patronul Farului, este tentat de o asemenea fuzione. Într-o discuţie cu suporterii "marinarilor", a spus că este hotărât "să-i predea proiectul lui Gică Hagi", în condiţiile în care autorităţile locale nu vor putea investi masiv în echipă, pentru a duce Farul pe prima scenă a fotbalului românesc.

Anunţ de ultimă oră dinspre Viitorul: "Conducerea a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe pentru constănţeni"

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulfarul constanţa 

viewscnt
Articole similare