Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi sare în apărarea suporterilor Farului care au fost acuzaţi de xenofobie: ”Este interzis să spui România?” Eu aşa am auzit”

Gică Hagi sare în apărarea suporterilor Farului care au fost acuzaţi de xenofobie: ”Este interzis să spui România?” Eu aşa am auzit”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi sare în apărarea suporterilor Farului care au fost acuzaţi de scandări xenofobe în timpul meciului cu Sepsi, terminat cu victoria la limită a constănţenilor, scor 1-0.

Meciul dintre Farul şi Sepsi a avut parte şi de scene tensionate. Cei de la Sepsi au acuzat câţiva suporteri de la Farul că au avut scandări xenofobe, dar şi un comportament agresiv la adresa jucătorilor din Sfântu Gheorghe.

Roland Niczuly, portar la Sepsi, susţine că a fost scuipat de mai mulţi suporteri ai echipei gazdă. În plus, aceştia ar fi avut şi scandări xenofobe. În replică, Gică Hagi susţine că i-a auzit pe fani doar când au strigat ”România, România”.

Gică Hagi sare în apărarea suporterilor Farului: ”Eu aşa am auzit”

Un apărător al galeriei Farului este Gică Hagi. ”Regele” susţine că nu a auzit jigniri din partea suporterilor echipei sale şi că aceştia doar au strigat numele ţării noastre:

”E interzis să spui România? Eu aşa am auzit! Au zis ”România”, deci scuzaţi-mă. Tot ce e altceva, dacă există, nu e frumos şi nu e bine. Eu am auzit România, altceva nu ştiu, daca s-a scandat altceva, nu e normal şi nu e bine”, a spus Gică Hagi.

Roland Niczuly, portarul lui Sepsi, spune însă că a fost mai mult de atât: ”Au fost scandări xenofobe, m-am dus după o minge care era a noastră, trebuia să degajez din şase metri, au sărit zece suporteri de la Farul şi m-au scuipat toţi.

Nu mi se pare un lucru normal ca în 2021 să se întâmple lucruri de genul. Cred că Federaţia Română de Fotbal sau LPF ar trebui să se sesizeze”, a declarat portarul lui Sepsi.

Attila Hadnagy s-a enervat şi ameninţă cu retragerea

Oficialii lui Sepsi au reacţionat vehement faţă de incidentele de la meciul Farul. Attila Hadnagy, director general la Sepsi, susţine că fotbalul românesc are nevoie de măsuri drastice şi ameninţă chiar cu retragerea echipei:

”Însă cu xenofobia nu mai pot! Nu mai accept! Domnilor, a ajuns să ne fie frică să jucăm cu echipele cu galerii puternice. Îi felicităm pentru fani, dar să-şi susţină echipa, nu să ne dea pe noi afară din ţară.

Pe Niczuly l-au făcut în toate felurile, au aruncat cu de toate în el, cu suc si altele. Gata! Nu mai acceptăm! Vă deranjăm cu ceva? Ne retragem şi gata”, a spus Hadnagy pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare