Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi se teme de echipa care n-a luat licenţa pentru Liga 1: ”Au jucători cu experienţă, un meci foarte greu”

Gică Hagi se teme de echipa care n-a luat licenţa pentru Liga 1: ”Au jucători cu experienţă, un meci foarte greu”

Superliga

Comentarii

Antrenorul formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a afirmat că meciul de luni, împotriva formaţiei FC Hermannstadt, va fi unul dificil contra unei echipe care şi-a schimbat recent antrenorul, dar care are jucători experimentaţi. FC Hermannstadt n-a luat licenţa pentru următorul sezon din Liga 1, dar poate face apel în cinci zile de la primirea deciziei.

Hagi a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că obiectivul Viitorului în acest meci este victoria.

“E un meci acasă contra unei echipe foarte experimentate, cu jucători care au experienţă, un meci foarte greu, aşa cum am spus din prima zi, obiectivul nostru este ca la fiecare meci să ne luptăm pentru cele trei puncte şi ne dorim victoria şi sperăm să o obţinem. Cu siguranţă va fi greu chiar dacă au schimbat în ultima săptămână antrenorul, dar eu zic că la experienţa pe care o au jucătorii, va fi totuşi un meci greu. Sunt trei puncte importante”, a afirmat Hagi.

El a precizat că este important ca jucătorii săi să îşi facă jocul.

“Important e să ne concentrăm la jocul nostru, să facem jocul nostru şi să îi desfacem bine, să avem posesie foarte bună şi să fim penetranţi în ultimii 30 de metri şi să marcăm goluri”, a afirmat antrenorul Viitorului.

Meciul dintre Viitorul Constanţa şi FC Hermannstadt va avea loc luni, de la ora 20.00, pe stadionul de la Ovidiu.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare