Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi se teme de meciul cu FC Hermannstadt: "E o echipă matură, experimentată, puternică şi în formă"

Gică Hagi se teme de meciul cu FC Hermannstadt: "E o echipă matură, experimentată, puternică şi în formă"

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, spune că meciul de miercuri contra FC Hermannstadt este o unul dificil, formaţia gazdă fiind una experimentată, puternică şi în formă, dar doreşte ca jucătorii săi să obţină un rezultat pozitiv.

Hagi a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca în cele trei meciuri de play-out pe care le mai are de jucat ca echipa sa să continue seria bună pe care o are.

“Mai avem ultimele trei meciuri în care trebuie să continuăm seria bună pe care o avem. Este o deplasare dificilă, e o echipă matură, experiementată, puternică, care e în formă. Întâlnim echipele care sunt în formă şi sperăm să facem şi noi un meci bun şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv acasă. Dar important e să facem un meci bun, consistent, să încercăm să ne impunem filosofia pe care o avem. Ştim că va fi greu, dar o să încercăm”, a afirmat Hagi.

El a menţionat că echipa sa a reacţionat foarte bine în play-out. “Important e că am reacţionat foarte bine în play-out pentru că nu neaşteptam, a fost o reacţie bună din partea tuturor, mental ne-am  strâns cu toţii ca şi grup, am făcut-o foarte bine şi vrem în continuare să o facem bine şi uşor, uşor să terminăm bine acest an cu toate lucrurile care sunt şi după aia să ne gândim de la anul încolo”, a mai declarat antrenorul Viitorului.

Meciul dintre FC Hermannstadt şi Viitorul Constanţa are loc miercuri, de la ora 19.00, în direct la Telekom Sport 1, în etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare