Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi şi-a criticat dur doi jucători după meciul cu UTA: ”Cum să se întâmple aşa ceva?!”

Gică Hagi şi-a criticat dur doi jucători după meciul cu UTA: ”Cum să se întâmple aşa ceva?!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa şi UTA Arad au remizat alb, scor 0-0, în prima etapă a returului Ligii 1.

Gică Hagi şi-a criticat dur doi jucători după meciul cu UTA: ”Cum să se întâmple aşa ceva?!”

Gică Hagi nu a fost mulţumit de acest punct câştigat pe teren propriu. Tehnicianul a fost nemulţumit de Jefte Betancor şi de Aurelian Chiţu. „Jefte nu e jucătorul din septembrie, octombrie. Trebuie să fie mai eficient în faţa porţii. Încercăm să aducem baloane în faţa, atacanţii trebuie să fie mai iuţi, inteligenţi, rapizi, şmecheri.

Sunt nemulţumit de randamentul lui Chiţu. N-are niciun gol marcat. A jucat, a avut ocazii, problema e la el. Trebuie să-şi revină. A fost cel mai bun jucător al nostru la 19 ani, la 30 trebuia să fie mai bun. El trebuie să ducă presiunea, ne aşteptam mai mult de la el, cel puţin tactic.

Ne-am dorit, am început meciul foarte bine, cred că meritam mai mult cel puţin în prima repriză. Puteam să fim mai bine în faţa porţii. A doua repriză, confuză. Mingea venea la atacanţi, de la atacanţi mingea venea înapoi. N-am creat superioritate în faţă. Nici cei care au intrat de pe bancă n-au adus ce trebuie”, a declarat Hagi după meci.

Gică Hagi, nemulţumit de faptul că un fundaş a fost desemnat jucătorul meciului

Ionuţ Larie (34 de ani, fundaş central) a fost desemnat jucătorul meciului, iar Hagi a tras un semnal de alarmă: ”De la mijloc în jos ai mei au fost cei mai buni. Jucătorul meciului a fost Larie... Cum să fie fundaşul central cel mai bun din echipa mea la un meci acasă?!”.

După acest rezultat, Farul ocupă locul 6, cu 25 de puncte, la egalitate cu UTA şi FC Voluntari, de pe locurile 7-8. Lider este CFR Cluj, cu 39 de puncte, echipă urmată de FCSB, 31 de puncte, CSU Craiova, 28 de puncte, Rapid, şi FC Botoşani, cu câte 27 de puncte.

Tot sâmbătă, de la ora 20.30, este programat meciul FC U Craiova - CFR Cluj.

Afla mai multe despre: farulutagica hagi 

viewscnt
Articole similare