Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi şi Cosmin Contra, faţă în faţă la gala ”Uniţi pentru Mihai Neşu”, după ce au fost în conflict. Ce au declarat

Gică Hagi şi Cosmin Contra, faţă în faţă la gala ”Uniţi pentru Mihai Neşu”, după ce au fost în conflict. Ce au declarat

Special

Comentarii

Gică Hagi şi Cosmin Contra s-au revăzut la gala ”Uniţi pentru Mihai Neşu”, după ce s-au contrat pe seama selecţiei pentru echipa naţională. Cei doi au jucat în aceeaşi echipă.

Gică Hagi şi Cosmin Contra şi-au aruncat câteva replici dure după ce selecţionerul naţionalei a anunţat lotul pentru amicalele cu Chile şi cu Finlanda. Hagi a fost nemulţumit atunci că de la Viitorul a luat un singur jucător, pe Alex Cicâldău.

Sâmbătă, cei doi au lăsat în spate orice urmă de conflict şi au făcut parte din aceeaşi echipă, ”Generaţia de Aur”, în gala ”Uniţi pentru Mihai Neşu”. Contra a evitat să vorbească despre întâlnirea cu Gică Hagi: ”M-am revăzut cu el pentru că astăzi a contat Mihăiţă. Şi contează Mihăiţă în continuare şi restul nu mai contează, din punctul meu de vedere”, a declarat selecţionerul.

Hagi a refuzat şi el să comenteze prea mult pe marginea întâlnirii cu selecţionerul naţionalei: ”Normal, el le are ale pe ale lui, eu cu ale mele. Fotbalul, încă o dată, uneşte, te face să uiţi de toate şi e bine”, a spus patronul Viitorului.

Afla mai multe despre: gica hagicosmin contramihaita nesu 

viewscnt
Articole similare