Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagini superbe din cantonamentul lui Galatasaray! "Regele" s-a îmbrăţişat cu un fost fotbalist de la Barcelona FOTO

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagini superbe din cantonamentul lui Galatasaray! "Regele" s-a îmbrăţişat cu un fost fotbalist de la Barcelona FOTOgalerie foto
Comentarii

Gică Hagi şi Gică Popescu au ajuns la Istanbul direct de la Braşov, acolo unde Farul Constanţa este în cantonament. Cei doi foşti tricolori s-au reîntâlnit cu Fatih Terim şi Arda Turan, printre alţii, în cantonamentul lui Galatasaray.

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagini din cantonamentul lui Galatasaray

Galatasaray îşi continuă pregătirea pentru noul sezon competiţional, iar la ultima sesiune de antrenament a avut parte de doi invitaţi speciali. Gică Hagi şi Gică Popescu, doi dintre cei mai apreciaţi străini din istoria clubului, au fost în tribună.

Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a multiplei campioane a Turciei: "Gică Hagi şi Gică Popescu, cei care au un loc special în istoria clubului nostru, au urmărit meciul alături de antrenorul nostru Fatih Terim". Cei trei au cucerit Cupa Uefa în 2000.

"Regele" a mai avut parte de un moment special. Gică Hagi s-a îmbrăţişat cu Arda Turan, fostul jucător de la Barcelona, în prezent la Galatasaray. Antrenorul român e cel care l-a promovat pe turc în prima echipă, iar cei doi au avut o relaţie specială. 

Galerie foto cu Gică Hagi, Gică Popescu, Fatih Terim şi Arda Turan, la Galatasaray

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gica hagigica popescufatih terimarda turangalatasaray 

viewscnt
Articole similare