Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi şi marele regret al carierei: "M-au vrut, dar atunci am ales banii. Îmi pare rău că nu m-am dus". Mărturisirea "Regelui"

Gică Hagi şi marele regret al carierei: "M-au vrut, dar atunci am ales banii. Îmi pare rău că nu m-am dus". Mărturisirea "Regelui"

Top Interviuri

Comentarii

Fostul mare internaţional Gheorghe Hagi (53 de ani) a dezvăluit, la Telekom Sport, că a avut oferte din Premier League, de-a lungul carierei, mărturisind că regretă şi acum deciziile luate în trecut.

Tottenham Hotspur şi Newcastle United sunt echipele refuzate de "Rege", înainte şi după perioada petrecută la FC Barcelona.

"Aveam Anglia (n.r. - înainte de Barcelona), îmi pare rău că nu m-am dus. Şi după aceea am avut Anglia, şi când am plecat de la Barca. Am avut Newcastle, Kevin Keegan m-a vrut, era unul dintre idolii mei, s-a dus în Germania la Bayern. M-a dorit, era la Newcastle, au vrut să mă ia, nu am acceptat, m-am dus la Galata până la urmă, pentru că erau mai mulţi bani. Atunci am ales banii. Am cerut salariu mai mare, nu a vrut să îmi dea şi atunci m-am dus la cine mi-a dat mai mult", a rememorat Hagi, care a precizat că echipa refuzată înainte de a ajunge pe Camp Nou a fost "Tottenham, dar am ales Barca. Chiar dacă am pierdut bani. Atunci am pierdut bani", a adăugat fostul internaţional, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

Pentru Barcelona, Hagi a jucat între 1994 şi 1996, timp în care a strâns 51 de meciuri şi a marcat 11 goluri. Farul Constanţa, Sportul Studenţesc, Steaua Bucureşti, Real Madrid, Brescia şi Galatasaray sunt celelalte echipe pentru care a evoluat Gică Hagi.

 

Afla mai multe despre: hagipremier leaguetottenham 

viewscnt
Articole similare