Experiențe împreună.
You are here:

Gică Hagi ştie de ce are nevoie naţionala României pentru o evoluţie bună la EURO: ”E cel mai important”. Care este marele minus

Gică Hagi ştie de ce are nevoie naţionala României pentru o evoluţie bună la EURO: ”E cel mai important”. Care este marele minus

Fotbal

Comentarii

Gheorghe Hagi este de părere că ”tricolorii” mici trebuie să abordeze cu foarte mult curaj meciurile de la Campionatul Europea U21 din Italia.

Deşi lotul României pare unul valoros dacă ne luăm după nume, Hagi atrage atenţia asupra unui aspest: jucătorii petrec foarte puţin timp împreună înainte de startul competiţiei, lucru care ar putea să le influenţeze negativ prestaţia.

”Trebuie să avem curaj, să pregătească bine meciurile. Trebuie să fie convinşi de ce fac, să aibă credinţă, încredere în tot ce fac şi să aibă curaj. Avem un lot foarte bun, nu doar 11 jucători, din contră, eu cred că avem 20 de jucători foarte buni. Trebuie să trateze foarte, foarte serios primul meci, atenţi, pentru că la orice Campionat Mondial sau European contează foarte tare primul meci. Dacă începi bine, eu zic că totul e posibil după aceea.

Păcat că au doar 5 zile, 6 zile împreună. Din păcate, ăsta cred eu că e un minus foarte mare al lor, pentru că din octombrie până în iunie, când începe Campionatul European, nu s-au mai văzut niciodată toţi, acelaşi lot, care au fost şi care s-au calificat”, a spus Gheoghe Hagi la Telekom Sport.

România va debuta în Grupa C a turneului final în 18 iunie, împotriva Croaţiei (Serravale/San Marino, 19,30, ora României), la 21 iunie va juca împotriva Angliei (Cesena, 19.30), iar pe 24 iunie va avea loc ultimul lor meci din grupă, contra Franţei (Cesena, 22.00).

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe