Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, supărat în continuare pe FRF după ce n-a fost invitat la tragerea la sorţi a grupelor pentru EURO 2020: ”Nu mă mai vedeţi acolo”

Gică Hagi, supărat în continuare pe FRF după ce n-a fost invitat la tragerea la sorţi a grupelor pentru EURO 2020: ”Nu mă mai vedeţi acolo”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi este în continuare supărat pe conducerea FRF, după ce a fost omis în momentul în care au fost împărţite invitaţiile pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020.

Conducerea FRF a ales să nu-l invite pe Gică Hagi la ceremonia în care s-au tras la sorţi grupele EURO 2020, lucru le-a adus celor de la Federaţie o mulţime de critici. La rândul său, patronul Viitorului s-a declarat deranjat de atitudinea pe care FRF a avut-o faţă de el, în acest caz. Hagi spune că va evita să-şi mai dea cu părarea despre echipa naţională şi spune că de aici încolo va fi un simplu suporter:

”(Are nevoie naţionala de Budescu?) Nu mai puneţi întrebări de acest gen, că mă depăşesc. Sunt depăşit de acest nivel. Sunt puţin depăşit de nivel şi nu o să îl mai ating niciodată. Eu sunt la Constanţa, cu copiii. Sunt la juniori. Ai vreun dubiu unde e inima mea? Ai un dubiu despre mine, ce am făcut eu? Rămân cu inima, un suporter, mă duc în tribună, o să mă vedeţi în tribună. Nu mai am nicio tangenţă. Doar ca suporter ca tine, mă uit la meciuri. Nu mă mai vedeţi acolo.

Nu am de ce să vorbesc, nu cred că sunt capabil şi nu am nivelul acesta să vorbesc la nivelul acesta aşa de mare. Nu sunt supărat pe nimeni, sunt supărat doar pentru o invitaţie. Nimeni nu trebuie să mă iubească, nimeni nu trebuie să ţină la mine, nimeni nu trebuie să îmi dea nimic, e chestiune doar de o invitaţie”,
a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare