Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi taie-n carne vie! "Regele", decizie drastică la Farul. Anunţul făcut în direct la TV

Gică Hagi taie-n carne vie! "Regele", decizie drastică la Farul. Anunţul făcut în direct la TVgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (56 de ani), managerul Farului, a luat o decizie drastică după eliminarea din Cupa României, cu Sepsi. Un fotbalist, Ştefan Bodişteanu (18 ani), l-a enervat pe "Rege", care l-a anunţat că va fi trecut pe banca rezerve deoarece nu a jucat bine în partida contra echipei lui Leo Grozavu. Sepsi a învins Farul cu 1-0, dintr-un penalty inexistent, în Cupa României.

Gică Hagi taie-n carne vie! "Regele", decizie drastică la Farul. Anunţul făcut în direct la TV

Unul dintre ultimele produse promovate din acamdemie l-a dezamăgit pe Gică Hagi. Ştefan Bodişteanu, puştiul de 18 ani crescut de "Rege" în curtea proprie, a fost titular în meciul Farul - Sepsi 0-1 din Cupa României, dar nu s-a ridicat la nivelul aşteptat de Hagi. Furios după eliminare, din cauza penalty-ului controversat în urma căruia a pierdut, Gică Hagi a anunţat chiar la TV că Bodişteanu va fi trecut pe linie moartă o perioadă de timp.

Gică Hagi a spus, vizibil nemulţumit, că Ştefan Bodişteanu va juca mai puţin în următoarea perioadă, deoarece a dezamăgit, iar alţii vor primi şansa să arate ce pot. "O să-l vedeţi mai rar pe Bodişteanu. N-a jucat bine. Eu le dau şanse, sunt mulţi talentaţi. Să vedem care rezistă la presiune, care pot s-o facă", a spus Gică Hagi, după Farul - Sepsi 0-1, la Telekom Sport.

Ştefan Bodişteanu, inclus de The Guardian în topul celor mai talentaţi fotbalişti născuţi în 2003

Născut pe 1 februarie 2003, Ştefan Bodişteanu este un mijlocaş creativ, un decar pur sânge, cum îi place "Regelui" Hagi să spună. A făcut primii paşi în fotbal la academia lui Gică Hagi, iar în vara lui 2019 a fost promovat la echipa mare. Fostul mare internaţional român îşi pune mari speranţe în Bodişteanu, dar urmează să-l pedepsească pe jucătoare după prestaţia dezamăgitoare din Cupa României.

De-a lungul timpului, de când a fost promovat la echipa mare de Hagi, despre Ştefan Bodişteanu s-a scris de mai multe ori în presa internaţională. AC Milan l-a trecut pe o listă cu jucători cu mare potenţial, de urmărit în viitor, iar The Guardian l-a inclus în topul celor mai talentaţi fotbalişti născuţi în 2003.

"Gică Hagi ştie cum arată un decar când îl vede. Născut în Moldova, Bodişteanu s-a mutat la academia lui Gică Hagi atunci când avea 11 ani. Acum, are cetăţenie română şi joacă la echipa U18. Este un mijlocaş cu abilităţi tehnice şi de pasare. El a debutat deja pentru Viitorul, în prima ligă, în sezonul trecut. Chiar dacă nu mai e antrenorul echipei, Hagi crede că Bodişteanu este o perlă pentru club", scriu cei de la Guardian.

Afla mai multe despre: gica hagistefan bodisteanufarulanuntpedeapsa 

viewscnt
Articole similare