Experiențe împreună.
You are here:

Gică Hagi transferă un fost fotbalist de la FCSB şi CFR Cluj! Lovitură după fuziunea dintre Farul şi Viitorul. Jucătorul a bătut palma

Gică Hagi transferă un fost fotbalist de la FCSB şi CFR Cluj! Lovitură după fuziunea dintre Farul şi Viitorul. Jucătorul a bătut palma

FCSB

Comentarii

E anotimpul schimbărilor la Viitorul şi Farul Constanţa, care vor fuziona. Gică Hagi şi conducătorii celor două părţi pun la cale strategia pentru Liga 1, inclusiv campania de transferuri. Din ultimele informaţii, Viitorul Farul Constanţa s-a înţeles cu un fundaş central trecut pe la FCSB şi CFR Cluj.

La echipa din Ovidiu, curăţenia din lot a început deja. Preşedintele Gică Popescu a recunoscut că s-a greşit atunci când s-a înercat o schimbare radicală de strategie pentru acest sezon, dar totul va reveni la normal. Tinerii îşi vor face apariţia în lot, dar printre jucători vor fi şi nume cu experienţă la nivelul primei ligi. 

Primul transfer important după fuziunea dintre Viitorul şi Farul Constanţa

Viitorul a suferit în Liga 1 şi a avut emoţii în privinţa retrogradării, în timp ce Farul Constanţa nu a avut resursele necesare pentru a spera măcar la play-off-ul Ligii 2. Acum, cele două părţi se unesc. Echipa va purta numele FC Viitorul Farul Constanţa în acte, însă va beneficia de sigla „FC Farul Constanţa”. 

Lotul va fi întărit, iar primul fotbalist important care vine în această vară este fundaşul central Ionuţ Larie, în vârstă de 34 de ani, care termină contractul cu Gaz Metan la finalul lunii iunie. 

Conform Ziare.com, apărătorul cu peste 200 de meciuri în Liga 1 s-a înţeles deja cu conducătorii de la malul mării şi revine acasă, în Constanţa. Fundaşul central se cunoaşte bine cu Gică Hagi, iar de-a lungul carierei a jucat atât la Farul, cât şi la Viitorul. 

Ionuţ Larie a jucat la Gaz Metan în ultimele două sezoane, după ce a mai trecut pe la CFR Cluj, FCSB şi Tobol Kostanay. 

  • Virgil Ghiţă, Sebastian Mladen şi Alin Dobrosavlevici sunt fundaşii centrali pe care îi are Cătălin Anghel în lot.

Val de plecări de la Viitorul

Mai mulţi fotbalişti s-au despărţit de fosta campioană a României în ultima perioadă, printre care: Juvhel Tsoumou, Romario Benzar, Jo Santos, David Babunski şi Marquinhos. 

Fuziunea dintre echipa lui Gică Hagi şi cea a lui Ciprian Marica e din ce în ce mai aproape. Recent, pe autocarul Viitorului a apăurt emblema Farului. În plus, "Regele" ar urma să revină pe banca tehnică.  

viewscnt
Articole similare