Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi tună după înfrângerea controversată cu Sepsi: ”Avem VAR în România: tuşierii. O să-l vedeţi mai rar pe Bodişteanu, n-a jucat bine”

Gică Hagi tună după înfrângerea controversată cu Sepsi: ”Avem VAR în România: tuşierii. O să-l vedeţi mai rar pe Bodişteanu, n-a jucat bine”

Farul Constanța

Comentarii

Farul a fost învinsă de Sepsi în duelul din 16-mile Cupei României, scor 0-1. Mitrea a marcat unicul gol al partidei, dintr-un penalty inventat.

Farul a fost eliminată din Cupa României miercuri seara, după 0-1 cu Sepsi. Deşi va rămâne în istorie că băieţii lui Leo Grozavu au răpus fromaţia ”Regelui”, arbitrii au fost cei ce au înfrânt-o cu adevărat pe Farul. Unicul gol al meciului a fost marcat dintr-un penalty inexistent, acordat de Petrescu la sfatul asistentului.

În urma partidei, Gică Hagi a tunat la interviu. Tehnicianul formaţiei dobrogene i-a făcut praf pe oficialii meciului, dar şi pe Ştefan Bodişteanu, jucător ce promitea în anii trecuţi, dar nu l-a impresionat pe ”Rege”. În ciuda înfrângerii controversate, Hagi i-a lăudat pe adversari, dar a subliniat că arbitrajul a decis rezultatul.

Gică Hagi tună după înfrângerea controversată cu Sepsi

Meci frumos, aşa cum am anticipat. Ambele echipe au încercat, au avut ocazii. Ne-am bătut şi la tactică. Din păcate, ei au marcat şi noi am ratat. Nu poate să dea un arbitru de tuşă penalty! Nu vorbesc de viciere de rezultat, dar nu se poate.  A fost o situaţie foarte prost interpretată. Văd şi în altă parte, au ajuns arbitrii de tuşă să decidă.

Avem VAR în România: arbitrii de tuşă. Astăzi, arbitrul a făcut diferenţa. Dacă n-a fost aşa, îmi cer scuze. În ce fotbal suntem? A fost un metru în afara careului, aşa mi-au zis oamenii. Nu vreau să intru în bârfe şi comentarii, spun doar realitatea. A fost un meci echilibrat, cu ritm, intensitate. Ar trebui să avem mai multă calitate, să fim mai iuţi.

Sunt momente în care reflectezi, o iei de la capăt şi faci ce trebuie. O să-l vedeţi mai rar pe Bodişteanu. N-a jucat bine. Eu le dau şanse, sunt mulţi talentaţi. Să vedem care rezistă la presiune, care pot s-o facă. Fotbalul din Divizia A nu e chiar aşa cum povestiţi voi, că nu e nivel bun. Eu zic că nu-i aşa”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: farulgică hagifarul sepsi 

viewscnt
Articole similare