Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu a demisionat! Fostul internaţional nu mai face parte din Comitetul de Organizare al Cupei Mondiale din 2030

Gică Popescu a demisionat! Fostul internaţional nu mai face parte din Comitetul de Organizare al Cupei Mondiale din 2030

Fotbal

Comentarii

Gică Popescu, 51 de ani, nu mai face parte din Comitetul de Organizare al Cupei Mondiale la fotbal din 2030 în România. Informaţia a fost confirmată de fostul internaţional, care n-a dorit să comenteze exact motivele care l-au făcut să ia această decizie.

Din primele informaţii se pare că Popescu a demisionat din cauza unei fotografii făcute la Sofia în care a apărut şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.
 
În urmă cu o lună, Popescu comenta imaginea pentru Libertatea: "Nu există un dialog apropiat. Ce cred colegii mei din Generatia de Aur? Nu ştiu, întreabă-i! Credeţi ce vreţi, dar n-aţi fost în pielea mea! Nu ştiţi ce e în sufletul meu! Nu răscolitţi un episod dureros pentru mine şi vă cer să nu faceţi aprecieri după un rahat de poză. Nu vă doresc să trăiţi ce am trăit eu".
 
Popescu a confirmat demisia pentru GSP: "Da, e adevărat că am demisionat din acel comitet pentru Campionatul Mondial din 2030! Oricum, am foarte multă treabă cu organizarea Europeanului din 2020 şi nu mai puteam face şi asta. Din fericire, lucrurile merg bine pentru EURO 2020 şi veţi vedea că vom face un turneu final reuşit". 

Afla mai multe despre: popescu 

viewscnt
Articole similare