Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu a dezvăluit care sunt secretele gazonului pe care îl are Viitorul: "Procedezi aşa din noiembrie până în martie. Sunt costuri foarte mari"

Gică Popescu a dezvăluit care sunt secretele gazonului pe care îl are Viitorul: "Procedezi aşa din noiembrie până în martie. Sunt costuri foarte mari"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Popescu a vorbit după meciul dintre FC Viitorul - FCSB, partidă terminată la egalitate, scor 2-2. Preşedintele clubului constănţean a abordat mai multe ascpecte, printre care şi cel al menţinerii gazonului la o calitate superioară.

După meciul terminat la egalitate, dintre FC Viitorul - FCSB, scor 2-2, Gică Popescu a ieşit la delcaraţii şi a vorbit despre meciul dintre cele două echipe, despre calitatea gazonului şi despre adversari.

"Un rezultat muncit, am jucat contra unei echipe foarte bune, cu jucători de mare calitate. Două reprize distincte, prima repriză am fost dominaţi de Steaua, a doua am reuşit să echilibrăm. Chiar dacă ne-am închis pe durata reprizei secunde, am avut 2-3 contraatacuri foarte periculoase.

"Păcat de golurile primite pentru că Steaua în repriza a doua pe lângă faptul că a dominat, nu şi-a creat prea multe ocazii şi a fost acel autogol ghinionist. De asemenea am reuşit să marcăm printr-un gol norocos, cred că e un rezultat echitabil.", a spus Gică Popescu despre partida dintre Viitorul şi FCSB.

"Acesta e secretul, să laşi încălzirea gazonului pornită. Noi facem acest lucru, cu toate că avem costuri foarte mari, undeva la 60.000-70.000 euro din noiembrie până în martie, dar dacă vrem să avem un gazon de calitate, trebuie să facem aceste eforturi financiare.", a mai spus Popescu legat de calitatea gazonului.

Despre FCSB, preşedintele celor de la Viitorul a zis: "E una dintre favorite, alături de Craiova şi CFR Cluj."

La finalul interviului, Gică Popescu a mai vorbit şi despre meciul pe care l-a avut Dan Petrescu, în care echipa antrenorului român (n.r. Kayserispor) a reuşit să câştige cu scorul de 2-0, împotriva celor de la Istanbul BB.

"Mă bucur pentru Dan, am vorbit cu el acum câteva zile şi era puţin preocupat pentru că nu stăteau lucrurile tocmai aşa cum şi le imagina, i-am spus că campionatul Turciei e unul aparte, trebuie să se obişnuiască şi mă bucur că a început să câştige din al doilea meci.", a adăugat preşedintele celor de la Viitorul.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare