Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu a găsit atacantul ideal pentru naţională la EURO 2024: „El e opţiunea pentru număr 9!” | EXCLUSIV

Gică Popescu a găsit atacantul ideal pentru naţională la EURO 2024: „El e opţiunea pentru număr 9!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Gică Popescu propune o variantă nouă pentru postul de atacant al echipei naţionale.

Gică Popescu şi varianta sa pentru postul de atacant la EURO 2024

Fostul căpitan al echipei naţionale îl propune pe Louis Munteanu, nimeni altul decât atacantul de la Farul Constanţa. Fotbalistul a fost decisiv pentru „marinari” în sezonul precedent, dar a avut evoluţii solide şi în actuala stagiune.

„Eu dacă aş da un răspuns legat de Louis Munteanu, aş fi subiectiv. Asta pentru că e un jucător de la clubul unde ne desfăşurăm amândoi activitatea. Este un jucător cu potenţial extraordinar. A fost fabulos sezonul trecut.

Anul acesta a început mai greu sezonul, însă în a doua parte are evoluţii extraordinare, a început să marcheze goluri. Eu sunt convins că va fi una dintre opţiunile pentru număr 9 la turneul final”, a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Gică Popescu laudă un tricolor după România - Columbia 2-3: „Va fi titularul de la EURO!”

Fostul căpitan al echipei naţionale consideră că Ianis Hagi a făcut un meci excepţional împotriva Columbiei şi e convins că fiul „Regelui” merită să fie titular la EURO. De asemenea, Gică Popescu a analizat meciul şi crede că înfrângerea îl poate ajuta pe Edi Iordănescu să identifice punctele slabe înainte de turneul final din Germania.

„Dacă aş vorbi despre Ianis Hagi, aş fi subiectiv datorită relaţiei pe care o am cu el, dar după atitudintea cu care a intrat azi, îşi merită postul de titular. A recuperat mingea la golul pe care l-a marcat, a mai avut câteva acţiuni bune. Eu cred că va fi titularul de la Euro.

Jucătorii care au venit de pe bancă au intrat bine, au împins jocul mai aproape de poartă. Se repetă istoria acelor meciuri. Şi cu Elveţia am egalat pe final. Cred că nu putem avea dubiu faţă de valoarea adversarului de azi.

Ştiţi bine că nu au mai pierdut un meci oficial din 2022. Au jucători care joacă la cel mai bun nivel. Mai sunt 3 luni până la turneul final, trebuia sa vină un meci care să ne arate şi părţile mai puţin bune, pe care nu le scoţi în evidenţă când câştigi.

În repriza a doua ne-am apropiat de poartă, am reuşit să şi marcăm. Moldovan a apărat bine, a scos câteva mingi grele.

E bine că am jucat contra unor adversari de alt calibru, lucru care nu se mai întâmplase. Trebuie să recunoaştem, în preliminarii nu am avut adversar de prim rang. Trebuie să tragem concluziile după aceste două meciuri.

Mai sunt 3 luni de zile, Edi o să vadă ce mai are de reglat, mai avem încă două amicale. Sunt convins că această înfrângere va aduce mai multe plusuri decât ar fi adus un rezultat de egalitate”, a spus Gică Popescu, potrivit as.ro.

 

Afla mai multe despre: gica popesculouis munteanuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare