Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu a vorbit despre situaţia lui Tudor Băluţă, fotbalist surprins la meciul Viitorului: "L-am văzut încrezător"

Gică Popescu a vorbit despre situaţia lui Tudor Băluţă, fotbalist surprins la meciul Viitorului: "L-am văzut încrezător"

Stranieri

Comentarii

Preşedintele clubului Viitorul, Gheorghe Popescu, a vorbit despre situaţia mijlocaşului Tudor Băluţă, care a asistat la meciul disputat de constănţeni la Voluntari.

Fotbalistul crescut la şcoala de fotbal a lui Gică Popescu are probleme de adaptare la Brighton, club care a plătit aproape trei milioane de euro pentru a-l transfera de la Viitorul.

"Eu cred că Tudor are calitatea să joace nu la Brighton, ci la echipe de nivel mult mai ridicat. Însă nu e uşor să faci pasul de la Liga I la Premier League. După mine, Premier League este cea mai dificilă competiţie şi cea mai intensă competiţie din Europa. Are nevoie de o perioadă să se adapteze, este încă la început. L-am sfătuit să nu renunţe, să încerce să se antreneze şi, atunci când i se va da ocazia, să profite de ea. Este un jucător cu calitate incredibilă şi ar fi păcat să nu încerce să se impună la echipa de club. Dacă nu va reuşi acolo, va trebui să meargă undeva să joace, pentru că, repet, calitate are foarte multă.

Are 20 de ani decât, are mult timp de acum încolo. Eu cred că are multă calitate şi ar fi păcat să renunţe aşa uşor, după trei luni de zile, dacă nu a jucat să îşi ia bagajele şi să se gândească să se întoarcă acasă. Nicidecum. Dar dacă nu va juca acolo, să meargă la altă echipă, unde i se va da ocazia să joace mult mai mult. 

Este un băiat special şi ştie ce are de făcut. L-am văzut încrezător, l-am văzut dornic să încerce să se impună. Repet, dacă nu se va întâmpla la Brighton, să meargă la altă echipă, tot din Europa, să joace", a declarat Gică Popescu.

Viitorul, victorie cu FC Voluntari

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XX-a a Ligii I. Pentru FC Voluntari a marcat Strună '66, iar pentru FC Viitorul au înscris Rivaldinho '70 şi Munteanu '89.

"Cu mari emoţii, dar meritat, pentru că am fost echipa care am condus întreg jocul. Încă din debut ne-am mutat cu toată echipa în jumătatea adversarului, am încercat să creem ocazii... era foarte greu să găsim breşe în apărarea adversă, pentru că s-au pus pe două linii şi au blocat spaţiile pe care le-am fi putut avea. Este important că am câştigat după foarte mult timp, e a doua victorie pe care o facem în deplasare după cea de la Chindia. Este o victorie importantă, pentru că se apropiaseră echipele de pe locurile 7-8 la două, trei puncte de noi.

Sper ca această victorie să ne ajute să ne relaxăm oarecum la meciurile din deplasare, pentru că rezultate foarte bune nu am obţinut.

Victoriile aduc moral. Ne aşteaptă un meci foarte greu contra Stelei, pe care trebuie să îl pregătim foarte bine şi eu sper să facem un joc bun, aşa cum am făcut şi cu Astra. Şi de data aceasta să avem mai mult noroc", a mai spus Popescu.

Afla mai multe despre: popescu 

viewscnt
Articole similare