Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu alimentează ultimele informaţii: e tot mai aproape de Viitorul. Decizia luată de fostul căpitan al naţionalei

Gică Popescu alimentează ultimele informaţii: e tot mai aproape de Viitorul. Decizia luată de fostul căpitan al naţionalei

Farul Constanța

Comentarii

S-a vorbit în ultimele zile de o preluare a clubului Viitorul de către Gică Popescu din postura de manager general şi de Gâlcă, pe postul de antrenor. Ultima decizie a lui Gică Popescu vine să sprijine această informaţie.

Gică Popescu, manager general la Viitorul, Costel Gâlcă, antrenor, iar Hagi şi fiul, Ianis plecaţi, la pachet de la Viitorul sunt între cele mai interesante informaţii ale începutului de an. Lucrurile încă nu sunt clare, dar Gică Popescu face paşi spre a ne confirma acest lucru. Fostul căpitan al naţionalei urmează să plece vineri, alături de Viitorul, în cantonament, în Antalya. 

Nu ar fi prima dată când Gică Popescu merge alături de echipa lui Hagi într-un cantonament. Şi în urmă cu trei ani, la scurt timp după ieşirea din penitenciar, a fost alături de constănţeni în stagiul de pregătire de iarnă, tot în Antalya. Şi atunci s-au făcut speculaţii, însă "Baciul" a ţinut să clarifice situaţia şi a explicat, imediat după ce a ajuns în Turcia, că se află acolo doar pentru a se pregăti pentru un meci al legendelor, la care fusese invitat de FC Barcelona.  

Varianta apărută cu Popescu, manager, Gâlcă, antrenor şi Hagi plecat în străinătate, ar contrazice ideea enunţată de Gică Popescu în momentul încheierii perioadei de detanţie. "Aş vrea să lucrez în fotbal doar cu Gică Hagi, cu nimeni altcineva. Singura persoană cu care aş vrea să lucrez dacă mi s-ar permite din punct de vedere legal ar fi Gică Hagi", declara Popescu la finalul anului 2015. 

FC Viitorul va sta în cantonament la Belek, în Antalya, în perioada 11-25 ianuarie şi va disputa şi şapte partide de pregătire.

Adversari Viitorul în stagiul din Turcia:

  • 14 ianuarie  Ferencvaros (prima ligă maghiară)
  • 17 ianuarie Rubin Kazan (prima ligă rusă)
  • 17 ianuarie Daejeon Citizen (prima ligă din Coreea de Sud)
  • 21 ianuarie Vejle (prima ligă daneză)
  • 21 ianuarie Lechia Gdnask (prima ligă poloneză)
  • 24 ianuarie Yenisey (prima ligă rusă)
  • 25 ianuarie  Sabutarlo Tbilisi (prima ligă din Georgia)

Afla mai multe despre: gica popescuhagiviitorulliga i 

viewscnt
Articole similare