Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, anunţ de ultim moment despre fuziunea dintre Viitorul şi Farul: "E o chestiune de ore!"

Gică Popescu, anunţ de ultim moment despre fuziunea dintre Viitorul şi Farul: "E o chestiune de ore!"

Fotbal intern

Comentarii

Gică Popescu, preşedintele Viitorului, a vorbit din nou despre stadiul negocierilor dintre echipa pe care o reprezintă şi Farul pentru o eventuală fuzionare. "Baciul" a dezvăluit că e o chestiune, poate, de ore până când se va ajunge la un acord în această privinţă.

Fuziunea dintre Viitorul şi Farul, doar o chestiune de timp până la oficializare!

Farul şi Viitorul sunt în negocieri avansate pentru fuziunea echipelor şi crearea unei singure formaţii care să reprezinte Constanţa. Marica şi Hagi s-au aşezat la masa negocierilor, iar Gică Popescu a dezvăluit că în următoarele ore s-ar putea ajunge la o înţelegere.

"Merg foarte bine, v-am spus că e o chestiune de ore, poate de zile. Cu siguranţă săptămâna aceasta, în următoarele zile, vom iesi şi cu un anunt public legat de stadiul negocierilor. (n.r. - L-aţi convins pe Hagi să vină antrenor?) Gică se lasă greu, e un bun negociator", a spus Gică Popescu.

În ceea ce priveşte revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică la echipa care va rezulta dintre Farul şi Viitorul, Popescu a spus: "(n.r. - E scump?) Scump la vedere, e scump la pret, e scump la absolut toate capitolele Gică", a mai spus "Baciul".

Afla mai multe despre: gica popescuviitorulfarulliga 1fuziune 

viewscnt
Articole similare