Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, categoric după FCSB - CFR Cluj 1-0: ”Proiectul Dan Petrescu a luat sfârşit!”

Gică Popescu, categoric după FCSB - CFR Cluj 1-0: ”Proiectul Dan Petrescu a luat sfârşit!”

Fotbal

Comentarii

Fostul mare internaţional român Gică Popescu (55 de ani) consideră că şefii celor de la CFR Cluj ar trebui să-şi regândească strategia, deoarece Dan Petrescu (55 de ani) are nevoie de o schimbare majora, curând.

Preşedintele celor de la Farul Constanţa nu sugerează neapărat o schimbare a antrenorului Dan Petrescu, ci mai degrabă transmite un mesaj conducerii formaţiei din Gruia.

Gică Popescu, după FCSB - CFR Cluj 1-0: ”Este un final de ciclu la Cluj”

În opinia lui Gică Popescu, este timpul ca la CFR Cluj să se schimbe liniile, pentru un nou val de ambiţie şi entuziasm.

Este foarte bine cunoscut faptul că CFR-ul are unul dintre cele mai îmbătrânite loturi din fotbalul românesc, chiar şi cel european, însă acest lucru nu mai asigură performanţa, aşa cum se întâmpla în sezoanele precedente.

Poate antrenorul Dan Petrescu şi patronul Nelu Varga ar trebui să regândească strategia clubului pentru următorii ani şi să pună mai mult accent pe jucătorii tineri, de perspectivă, care pot forma, la un moment dat, un nou ”nucleu tare”, precum cel care a cucerit cinci titluri consecutive.

La CFR este un final de ciclu, după mine a durat mai mult decât era normal să dureze. Fiecare echipă care are un ciclu de patru, cinci ani în care câştigă constant titlul va avea nevoie de o schimbare la un moment dat.

Asta spunea şi Johan Cruyff la Barcelona, el la patru, cinci ani încerca să schimbe nucleul de jucători pentru că intervine automulţumirea şi e nevoie de sânge proaspăt.

Asta se întâmplă la CFR, acolo este un grup de jucători care au făcut o performanţă nemaipomenită pentru club, pentru fotbalul românesc.

Ei au fost prezenţi an de an în cupele europene, de multe ori chiar în grupele Europa League şi este echipa care a ţinut steagul sus, reprezentând România în cupele europene, însă e nevoie şi la ei de alt proiect, pentru că proiectul Dan Petrescu a luat sfârşit. Asta nu înseamnă că trebuie să plece Dan (n.r. Petrescu)”, a declarat Gică Popescu, la Prima Sport.

VIDEO: Rezumat FCSB - CFR Cluj 1-0

Afla mai multe despre: gica popescudan petrescu 

viewscnt
Articole similare