Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, cuvinte frumoase despre transferul lui Man la Parma: "E un lucru extraordinar! Ar trebui să ne bucure pe toţi"

Gică Popescu, cuvinte frumoase despre transferul lui Man la Parma: "E un lucru extraordinar! Ar trebui să ne bucure pe toţi"

Stranieri

Comentarii

Gică Popescu (53 de ani), preşedintele Viitorului şi unul dintre cei mai importanţi foşti fotbalişti români, a vorbit despre transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma.

"Baciul" consideră că plecarea lui Man în Serie A pentru o sumă atât de mare e un lucru extraordinar pentru fotbalul românesc.

"Este un lcuru extraordinar. Trebuie să ne bucure pe toţi din fotbal. Acest lcuru dovedeşte clar faptul că fotbalistul român are o anumită cotă în străinătate. Ar fi minunat ca el şi Mihăilă, transferuri importante la sume importante, să joace bine, pentru că e o imagine pe care o face fotbalului românesc, fotbalistului român, care în ultmiii ani de zile a suferit din punct de vedere al reputaţiei", a spus Gică Popescu.

Fostul căpitan al naţionalei României şi al Barcelonei n-a vrut să comenteze polemica din jurul transferului, legat de impresari: "Scandal? Nu comentez asemenea prostii. E polemica lor, să şi-o rezolve. Nu avem ce comenta", a mai declarat preşedintele Viitorului.



Dennis Man a fost transferat de Parma de la FCSB în schimbul a 13 milioane de euro.

Afla mai multe despre: gica popescudennis mantransferparma 

viewscnt
Articole similare