Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, deloc îngrijorat după victoria la limită cu Urartu: ”Per ansamblu, am făcut un joc bun!”

Gică Popescu, deloc îngrijorat după victoria la limită cu Urartu: ”Per ansamblu, am făcut un joc bun!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a învins-o pe Urartu din Armenia, scor 3-2 (2-2), joi seară, la Ovidiu, într-o partidă din turul doi preliminar din Conference League, manşa tur.

  • Golurile constănţenilor au fost marcate de către Tudor Băluţă - min. 27, Adrian Mazilu - min. 45+4 şi Ionuţ Larie - min. 90+5, în timp ce armenii au punctat prin Maksimenko - min. 23 şi Zotko - min. 38.

Gică Popescu: ”Păcat că am marcat un singur gol în a doua repriză”

Chiar dacă Farul Constanţa a fost condusă în două rânduri de Urartu, preşedintele ”marinarilor” nu a părut prea îngrijorat de calificare.

”Baciul” a recunoscut că are un singur regret: faptul că Farul a înscris un singur gol în repriza a doua, unde a avut foarte multe ocazii de gol

O primă repriză slabă, cea de-a doua excelentă, cu foarte multe ocazii. Din păcate, am reuşit un singur gol din cele şapte ocazii. O victorie este o victorie, trebuie să mergem acolo foarte atenţi, să facem un meci bun şi să obţinem calificarea.

În repriza a doua am făcut un joc bun atât defensiv, cât şi ofensiv.. E greu să găseşti echipe slabe, în această competiţie. Cred că pe ansamblu am făcut un joc bun, cu foarte multe ocazii pe a doua repriză.

(n.r. - despre meciul retur) Un meci greu. Dar dacă vrem să ne calificăm trebuie să strângem rândurile, să mergem acolo şi să nu mai facem aceleaşi greşeli precum în prima repriză”, a declarat Gică Popescu, la finalul meciului cu Urartu.

  • Returul este programat joia viitoare, pe 3 august, în Armenia.

Afla mai multe despre: farul - urartugica popescu 

viewscnt
Articole similare