Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu despre fiul său, Nicolas: ”Nu a făcut momentan nimic, lăsaţi-l să merite să se vorbească despre el”

Gică Popescu despre fiul său, Nicolas: ”Nu a făcut momentan nimic, lăsaţi-l să merite să se vorbească despre el”

Fotbal intern

Comentarii

Fiul lui Gică Popescu are 16 ani, este internaţional de tineret şi joacă la Viitorul Constanţa.

Deşi mândru de fiul său, fostul mare internaţional român, Gică Popescu a oferit în direct la Telekom Sport o adevărată lecţie de modestie: ”Nico nu a făcut nimic, a jucat două meciuri în echipa naţională, a fost în cantonament cu echipa mare, cam atât. Lăsaţi-l să merite să se vorbească despre el” a explicat fostul căpitan al Barcelonei.

Popescu a vorbit totuşi despre fiul său şi evoluţia sa din ultimii ani: ”Nico e prea mic, e copil. Abia a împlinit 16 ani. Este un copil foarte bun, foarte talentat, iubeşte enorm fotbalul. E serios, din păcate a avut ceva probleme de creştere în ultimul an şi crescând foarte mult partea osoasă muşchiul a rămas puţin în urmă şi face un program special de elasticitate cu un osteopat italian cu care Totti a lucrat foarte mult. Aceste schimbări cauzate de vârstă l-au ţinut un pic în urmă în ultimii ani. A fost accidentat, a stat, iar s-a antrenat, iar a fost în Italia. Acum este pentru prima dată cu echipa mare, cred că acest lucru l-a motivat enorm, însă e la început de drum. I-am spus că de aici încolo nu mai e plăcere, de acum încolo trebuie să scuipi sânge. Eşti capabil să scuipi sânge la antrenamente? Dă-i drumul la fotbal. Nu eşti capabil, mergem la şcoală. L-am auzit când spunea acum câteva zile că el e mai tehnic decât mine. I-am zis, băi băiatule, tu m-ai văzut jucând la 30 de ani. Eu când eram de vârsta lui, eram vârf de atac la Calafat. Driblam, o luam dintr-un capăt în altul, pentru că aşa ne selectau înainte. Nu ai cum să îţi dezvolţi mintea dacă nu mergi la şcoală. Nu ştii ce îţi va oferi viaţa, s-ar putea ca la un momendat să se întâmple ceva. Şcoala trebuie să mergi în paralel cu ea cât poţi. Să termine liceul, facultate. Aici a făcut o mică depresie. Trebuie să termine facultatea, că viaţa nu se termină la 35 de ani. Trebuie să faci facultate. Mâine poate vrei să fii preşedintele FRF, trebuie facultate” a mărturisit unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria fotbalului românesc la Telekom Sport.

Nicolas Popescu a fost component al lotului naţional Under 15 format din jucători născuţi după 1 ianuarie 2003. El activează momentan la FC Viitorul Constanţa, la grupa rezervată categoriei sale de vârstă, acolo unde este antrenat de Stere Banoti. 

Afla mai multe despre: gică popescunicolas popescu 

viewscnt
Articole similare