Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu despre tragerea la sorţi din preliminariile Cupei Mondiale: ”Dacă nici din grupa asta nu ne calificăm...” Ce a spus despre debutul lui Rednic la Viitorul

Gică Popescu despre tragerea la sorţi din preliminariile Cupei Mondiale: ”Dacă nici din grupa asta nu ne calificăm...” Ce a spus despre debutul lui Rednic la Viitorul

Echipa națională

Comentarii

Gică Popescu spune că naţionala României are şanse mari de calificare la Cupa Mondială, în urma tragerii la sorţi a grupei preliminare

Mircea Rednic a debutat la Viitorul cu o remiză, 1-1 în partida contra Chindiei, de la Giurgiu. La finalul partidei, preşedintele formaţiei constănţene, fostul mare internaţional, Gică Popescu, a analizat prestaţia formaţiei sale, şi nu numai.

Popescu susţine că Valentin Cojocaru a fost eliminat destul de uşor şi a explicat şi de ce crede asta: ”Începusem jocul foarte bine, am marcat pt 1-0 după care a venit acea situaţie cu Cojocaru. Acum nu ştiu dacă cartonaşul roşu a fost dat pe corect, mie mi s-a părut că ar fi trebuit să fie galben pentru că erau alţi doi jucători în lateral, dar decizia arbitrului trebuie respectată. Repriza a doua pe un teren foarte greu a fost foarte dificilă. Un punct muncit care din păcate ar fi putut fi o victorie dacă nu s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat cu Cojocaru înprima repriză. Ne aşteaptă un meci dificil marţi acasă cu Botoşani, la numai 3 zile va trebui să jucam, sper ca jucătorii să îşi revină dpdv fizic pentru că a fost un teren foarte greu care i-a solicitat foarte mult. Acesta este obiectivul, să intrăm în playoff, Mircea îl ştie, l-am fixat împreună, însă trebuie muncit” a mărturisit Gică Popescu la finalul întâlnirii de la Giurgiu.

FC Viitorul a remizat, sâmbătă seară, în deplasate, scor 1-1, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I. Pentru constănţeni a fost prima partidă cu Mircea Rednic pe banca tehnică.

Popescu, optimist după tragerea la sorţi pentru Campionatul Mondial

România şi-a aflat adversarii din preliminariile pentru Cupa Mondială. Într-o grupă în care Germania porneşte drept mare favorită, România se va lupta probabil pentru locul doi cu Islanda, Macedonia de Nord şi, de ce nu, Armenia. Fostul mare internaţional român, Gică Popescu a vorbit la finalul partidei de la Giurgiu şi despre grupa preliminară pe care va trebui să o treacă Rădoi şi compania:

”Eu cred că nu puteam să cădem într-o grupă mai bună decât cea pe care o avem. Dacă nici într-o astfel de grupă nu ne calificăm, eu cred că lucrurile stau foarte foarte rău. Eu sunt foarte optimist. Germania este Germania, însă toate celelalte echipe cred că din punct de vedere al valorii individuale ne sunt inferioare.” a spus Popescu, fost căpitan al echipei naţionale a României, dar şi al Barcelonei sau al clubului Galatasaray Istanbul.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare