Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, doar cuvinte de laudă pentru prietenul Petrescu: ”Sper să nu se oprească aici!”

Gică Popescu, doar cuvinte de laudă pentru prietenul Petrescu: ”Sper să nu se oprească aici!”

CFR Cluj

Comentarii

Calificarea CFR-ului i-a lăsat un gust plăcut lui Gică Popescu. Fostul mare internaţional o consideră o performanţă extrem de importantă pentru fotbalul românesc

Bun prieten cu Dan Petrescu, Gică Popescu are doar cuvinte de laudă pentru fostul său coechipier, dar şi pentru performanţa CFR-ului: ”Extrem de importantă, extrem de importantă pentru ei în primul rând, pentru că au reuşit să facă acest lucru. Este o performanţă şi pentru fotbalul nostru, pentru că este singura echipă care ne reprezintă în cupele europene.  Ştiţi foarte bine că avem nevoie de victorii, avem nevoie să adunăm puncte, datorită acestui decalaj stabilit de UEFA. Eu le doresc să nu se oprească în această fază, să meargă cât mai departe, pentru că succesul celor de la CFR este şi succesul fotbalului românesc” a declarat Gică Popescu.

Cât de greu este să îi stimulezi în condiţia în care România duce lipsă de performanţe în ultimii ani? ”Dacă şi pe copii trebuie să îi motivăm ca să joace fotbal, atunci suntem pe un drum foarte greşit. Copiii trebuie să joace fotbal din plăcere. Şi toţi dintre ei, văzând meciurile de la juniori, tot ce fac, fac cu plăcere. Deci nu e nevoie de motivaţie la copii şi juniori. Ei sunt privilegiaţi că au ocazia să se joace într-un club cu condiţiile noastre” a mai adăugat Gică Popescu.

Afla mai multe despre: gică popescudan petrescu 

viewscnt
Articole similare