Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gica Popescu face haz de necaz: "Aş vrea Feroe şi Malta la baraj, pentru că pe ele le-am bătut"

Gica Popescu face haz de necaz: "Aş vrea Feroe şi Malta la baraj, pentru că pe ele le-am bătut"

Echipa națională

Comentarii

Fostul internaţional Gheorghe Popescu spune că în barajul pentru play-off-ul Euro 2020 şi-ar dori ca România să joace cu Insulele Feroe şi Malta.

Acestea sunt singurele formaţii pe care echipa noastră le-a învins în preliminariile pentru Campionatul European, precizând că este greu să alegem o echipă despre care să fim siguri că nu ne va pune probleme.

Popescu a fost întrebat joi seara, la evenimentul prin care Viitorul Constanţa a sărbătorit alături de fani 10 ani de la înfiinţarea clubului, pe cine ar dori pentru naţionala României la tragerea la sorţi pentru barajul de la Euro 2020.

“Aş dori Feroe şi Malta, pentru că pe ele le-am bătut”, a răspuns Popescu în glumă. “Este foarte greu să spunem să alegem o echipă care să fim siguri că nu ne va pune probleme aşa cum a arătat echipa naţională în ultima următoare. Eu mă încăpăţânez să cred că fotbalul românesc are resursele necesare pentru a forma o echipă naţională, care să înceapă din nou să facă performanţă. Am văzut cu toţii ce s-a întâmplat în vară la echipa de tineret şi ceea ce arată că fotbalul românesc are resurse, fotbalul românesc are talente, important este să ştim ce să facem cu ele”, a adăugat fostul fotbalist.

Afla mai multe despre: gica popescuromania 

viewscnt
Articole similare