Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, gest impresionat chiar înainte de partida Farului cu UTA! Ce a făcut oficialul constănţenilor pentru zeci de copii din Arad

Gică Popescu, gest impresionat chiar înainte de partida Farului cu UTA! Ce a făcut oficialul constănţenilor pentru zeci de copii din Arad

Farul Constanța

Comentarii

Gică Popescu şi-a făcut timp, duminică, să viziteze secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Arad.

Farul Constanţa va juca în deplasare la Arad, în prima etapa din actualul sezon al Ligii 1. Preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, a dezvăluit gestul făcut chiar prin intermediul paginii personale de Facebook. De asemenea, el a promis că va dona apartura necesară pentru secţia de pediatrie. 

”Cu drag pentru viitor!”

”Cu drag pentru viitor! La invitaţia personalului cu inimi mari de acolo, am vizitat astăzi, înaintea meciului Farul – UTA, Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Arad. Am împărţit micuţilor mingi şi eşarfe. Fiindcă modernizarea secţiei s-a făcut numai din donaţii, voi dona şi eu o parte din aparatura de care mai e nevoie atunci când noua secţie va fi gata”, a scris Popescu.

Alături de Gică Popescu, la secţia de pediatrie a spitalului din Arad, a mai fost prezent şi vicepreşedintele clubului, Tiberiu Curt.

Afla mai multe despre: gică popescu-farul constanţa-liga 1-spital 

viewscnt
Articole similare