Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu n-a putut să urmărească alături de Luis Figo meciul dintre Franţa şi Elveţia: ”Mi-ar plăcea să-l vad, dar numai dacă vine la tribuna a II-a”

Gică Popescu n-a putut să urmărească alături de Luis Figo meciul dintre Franţa şi Elveţia: ”Mi-ar plăcea să-l vad, dar numai dacă vine la tribuna a II-a”galerie foto

EURO 2020

Comentarii

Gică Popescu n-a putut să urmărească meciul Franţa - Elveţia alături de Luis Figo, bunul său prieten, deoarece fostul mare internaţional român a urmărit partida de la tribuna a doua, acolo unde şi-a cumpărat bilete.

Meciul dintre Franţa şi Elveţia a atras o mulţime de vedete ale fotbalului mondial. Printre cei care ales să vină pe National Arena a fost şi Luis Figo, legendă a lui Real Madrid.

Fostul mare mijlocaş portughez este bun prieten cu Gică Popescu, dar cei doi au urmărit partida din zone diferite. Dacă Luis Figo a primit bilete în zona VIP de pe Arena Naţională, Gică Popescu şi-a cumpărat tichete la tribuna a 2-a, aşa cum a procedat la celelate partide.

Gică Popescu n-a putut să urmărească meciul alături de bunul său prieten Luis Figo

Înainte de meci, Gică Popescu s-a amuzat pe seama unei presupuse întâlniri cu Luis Figo. Foşti colegi la FC Barcelona, cei doi au rămas în relaţii excelente. Însă n-au putut să urmărească împreună partida de pe Arena Naţională.

Gică Popescu a ales să ignore invitaţiile primite de FRF la tribuna a 2-a, a urmărit partida tot din acea zonă, dar a decis să-şi cumpere singur biletele. Fostul fundaş al Barcelonei a fost însoţie de Cristi Balaj, fost mare arbitru internaţional.

De partea cealaltă, Luis Figo a primit inviaţie în zona VIP a Arenei Naţionale: ”E bun prieten de-al meu şi mi-ar plăcea să-l văd, dar numai dacă vine la tribuna a doua. Nu contează unde stai, contează unde te simţi bine. Am avut două meciuri extraordinare cu prietenii şi căpitanul rămâne la arma corabiei până la capăt, da?”, a declarat Gică Popescu înainte de Franţa - Elveţia.

Politicienii au fost mai norocoşi. Dan Barna, poză alături de Luis Figo

FRF a menţinut decizia prin care principalii politicieni din România au primit bilete în zona VIP a Arenei Naţionale. Printre cei care au asistat la partidă a fost şi Dan Barna, liderul USR-Plus şi vice-ministru.

Acesta a primit invitaţie în aceeaşi zonă în care a stat şi Luis Figo, pe care l-a solicitat pentru o poză. Ulteriro, Dan Barna a urcat fotografia pe contul său de Facebook.

Elveţia a produs surpriza la EURO 2020 şi s-a calificat în sferturile competiţiei, după ce a trecut de Franţa în urma loviturilor de departajare. În timpul regulamentar a fost 3-3, după ce elveţienii au revenit de la 3-1.

Afla mai multe despre: gica popescu 

viewscnt
Articole similare