Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, o primă intervenţie calmă după ce a izbucnit la adresa lui Edi Iordănescu! A avut un mesaj pentru Sorin Cârţu: "Am aflat. Îmi pare rău de decizia ta"

Gică Popescu, o primă intervenţie calmă după ce a izbucnit la adresa lui Edi Iordănescu! A avut un mesaj pentru Sorin Cârţu: "Am aflat. Îmi pare rău de decizia ta"

Farul Constanța

Comentarii

Fostul căpitan al echipei naţionale Gheorghe Popescu i-a transmis un mesaj lui Sorin Cârţu, după ce acesta din urmă a anunţat că se retrage din fotbal.

Mesajul lui Gică Popescu pentru Sorin Cârţu, retras de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru va prelua atribuţiile preşedintelui Universităţii Craiova, după ce Sorin Cârţu şi-a anunţat plecarea din conducerea clubului de pe "Ion Oblemenco". 

După decenii în fotbal, simbolul de la Universitatea Craiova a ales să se relaxeze, iar Gică Popescu a avut un mesaj pentru el. 

"Dragă, Sorin

Am aflat că ti-ai anunţat retragerea din fotbal. Îmi pare rău de decizia ta.

Fotbalul românesc va fi mult mai sărac fără Sorin Cârţu .

Mă uit la această fotografie cu noi doi…eu un tânăr capitan, tu antrenorul care m-a investit cu banderola de capitan a Universităţii Craiova .

Mai apoi a făcut-o si Johann Cruyff la Barcelona", a scris Popescu pe Facebook.

Sorin Cârţu a anunţat, vineri, într-o coonferinţă de presă, că se retrage din fotbal, el punând astfel capăt şi activităţii de conducător, după ce a fost mai întâi footbalist şi apoi antrenor.

Este prima intervenţie publică a lui Gică Popescu, după ce l-a criticat pe Edi Iordănescu, în urma remizei Elveţia - România, 2-2, din preliminariile EURO 2024. 

 

Afla mai multe despre: gică popescuedi iordanescusorin cartu 

viewscnt
Articole similare