Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, prezentat oficial la Viitorul! "Baciul", fabulos la prima conferinţă de presă: "Dacă voi fi nemulţumit de antrenor, discut cu patronul!"

Gică Popescu, prezentat oficial la Viitorul! "Baciul", fabulos la prima conferinţă de presă: "Dacă voi fi nemulţumit de antrenor, discut cu patronul!"

Farul Constanța

Comentarii

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a fost prezentat astăzi oficial în funcţia de preşedinte al clubului Viitorul Constanţa şi a ţinut prima conferinţă de presă în noua calitate.

"Baciul" a precizat că primul obiectiv al echipei va fi calificarea în play-off-ul viitoarei ediţii a Ligii 1, dar şi un parcurs cât mai lung în cupele europene, menţionând că "visul lui Hagi e calificarea în faza grupelor Europa League".

Popescu a glumit pe seama situaţiei în care se află în noul rol: va fi şeful antrenorului Hagi şi în acelaşi timp subalternul patronului Hagi: "Dacă voi fi nemulţumit de antrenor, voi discuta cu patronul echipei" :)

Fostul lider al naţionalei a precizat că unul din obiectivele sale e reprezentat de atragerea de fonduri pentru a duce echipa la un nivel superior.

Ce a spus Gică Popescu la prezentarea oficială la Viitorul:

  • "Primul obiectiv al echipei va fi calificarea în play-off";
  • "Dacă voi fi nemulţumit de antrenor, voi discuta cu patronul";
  • "Visul lui Hagi este calificarea în grupele Europa League";
  • "Ianis Hagi va decide când va pleca! Noi îi prezentăm ofertele care vin la club. Doar pe acestea le luăm în calcul. Sunt destule oferte scrise pentru el";
  • "Patronii şi preşedinţii din Liga 1 ar trebui sa invete ceva din ce se întâmplă la Viitorul. Orice antrenor ar fi fost demis dupa o serie de şapte înfrangeri, dar Hagi a continuat cu Hagi pe banca şi după victoria cu Botoşani a avut un play-off senzaţional, care a culminat cu câstigarea Cupei";

Gheorge Popescu a acceptat propunerea cumnatului său, Gheorghe Hagi, de a deveni preşedinte la Viitorul Constanţa. Hagi afirma recent că i-a propus lui Gheorghe Popescu această funcţie şi speră să o accepte.

Prezentarea oficială a noului preşedinte al clubului va avea loc sâmbătă după amiază, într-o conferinţă de presă.

Viitorul Constanţa împlineşte în acest an zece ani de înfiinţare. Clubul, fondat de Gheorghe Hagi, a cucerit în această perioadă un titlul de campion al României şi o Cupă a României.

Gheorghe Popescu este şi consilier al premierului Viorica Dăncilă pe probleme legate de organizarea unor meciuri la Bucureşti, din cadrul turneului final al Campioantului European din 2020.

Afla mai multe despre: gica popescuhagi 

viewscnt
Articole similare