Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, primele declaraţii despre înlocuitorul lui Gică Hagi la Viitorul. Când s-a decis ”Regele” să renunţe la funcţia de manager

Gică Popescu, primele declaraţii despre înlocuitorul lui Gică Hagi la Viitorul. Când s-a decis ”Regele” să renunţe la funcţia de manager

Superliga

Comentarii

Gică Popescu a dezvăluit momentul în care Gică Hagi a decis să renunţe la funcţia de manager al Viitorului. Preşedintele echipei din Ovidiu a vorbit şi despre varianta de a-l aduce pe Costel Gâlcă.

Gică Hagi s-a hotărât să renunţe la funcţia de manager al Viitorului, o decizie care a surprins pe toată lumea. Au apărut informaţii că în locul său ar fi urmat să fie numit Costel Gâlcă, cel care a reuşit cu Vejle BK promovarea în prima ligă daneză. Gâlcă a fost dorit şi în trecut de Viitorul, însă negocierile nu s-au încheiat atunci cu succes.

Gică Popescu spune că şi acum este aproape imposibil să vină Costel Gâlcă la Viitorul: ”Costel, cum bine ştiţi, şi-a prelungit contractul cu echipa din Danemarca. Deci şansele sunt minime”, a comentat Gică Popescu.

Când s-a decis Gică Hagi să renunţe la funcţia de antrenor la Viitorul

Gică Popescu a dezvăluit că Gică Hagi a luat această hotărâre încă de acum câteva săptămâni şi se ştia deja în cadrul clubului despre această decizie. Preşedintele Viitorului spune că are deja pe listă mai mulţi antrenori, însă n-a oferit niciun indiciu.

”În momentul în care Gică s-a hotărât să renunţe la banca tehnică... nu s-a întâmplat în ultimele zile. E o gândire pe care o are de mult, s-a hotărât acum câteva săptămâni şi de atunci am început să lucrăm pentru noul sezon. Deci avem variante”, a mai spus Gică Popescu.

Gică Hagi a decis să se retagă din funcţia de manager la Viitorul

Duminică, Gică Hagi a surprins pe toată lumea cu anunţul că renunţă la funcţia de manager al Viitorului. ”Regele” susţine însă că va rămâne în cadrul clubului pe care-l deţine, dar se va implica mai mult la centrul de copii şi juniori:

"Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcţia de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanţa, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 - 01 august 2020 şi alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câştigarea campionatului României, a Cupei României şi Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii şi juniori”, a fost comunicatul emis de Gică Hagi.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare