Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, răbufnire după eşecul ruşinos cu Armenia: „Gata! M-am săturat! Mai bine stăm acasă”

Gică Popescu, răbufnire după eşecul ruşinos cu Armenia: „Gata! M-am săturat! Mai bine stăm acasă”
Comentarii

Gică Popescu (53 de ani), fostul mare jucător, a fost complet nemulţumit de eşecul neaşteptat cu Armenia, scor final 2-3.

„Gata, m-am săturat! Am vorbit 20 de ani de zile şi v-am spus ce trebuie făcut. După cum ai văzut, nu am comentat nimic după aceste meciuri, pentru că m-am saturat! Gata, nu mai vorbesc! Să vorbească alţii. Dacă vrem să participăm la un Campionat Mondial, trebuie să jucăm şi cu Germania, trebuie să trecem de Macedonia de Nord şi de Armenia fără probleme. Dacă nu reuşim să facem asta, mai bine stăm acasă!”, spunea Gică Popescu, pentru Fanatik.

Rădoi a mărturisit ieri după înfrângerea cu Armenia, scor 2-3, că se gândeşte să îşi dea demisia de la naţionala României, precizând că va avea o discuţie cu conducerea FRF.

România, care are programate două meciuri amicale în această vară, cu Georgia şi Anglia, va disputa următoarele partide oficiale în septembrie, cu Islanda în deplasare (2 septembrie), acasă cu Liechtenstein (5 septembrie) şi în deplasare cu Macedonia de Nord (8 septembrie).

La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. Ultima Cupă Mondială la care a participat România a fost cea din 1998, din Franţa.

Pleacă Rădoi de la naţionala României?

Mirel Rădoi (40 de ani) nu se aştepta la un eşec la Erevan, a spus ce l-a deranjat, dar a admis că ia în calcul varianta de a demisiona.

„În momentul de faţă, îl am (n.r. - sentimentul legat de demisie). L-am avut imediat după meci, îl am şi acum. Vreau să mai treacă o perioadă de timp, e clar că o să avem o discuţie zilele acestea.

Cu toţii poate am fi avut aşteptări foarte mari de la meciul cu Germania, dar nu e posibil să vii într-un moment... Noi eram pe locul doi, Islanda era deja scoasă din calcule, deci eram favoriţi pentru locul doi (n.r. - dacă România ar fi câştigat în Armenia).”, a spus Rădoi, vizibil afectat de întreaga situaţie de la naţională.

Rădoi nu-şi explică modul în care au jucat tricolorii, deşi el susţine că partida cu Armenia a fost foarte bine pregătită.

„Importanţa partidei le-am explicat-o din momentul în care am ajuns aici. Îmi pun semne mari de întrebare de ce nu au putut să reacţioneze”, a mai spus Rădoi, după meci, la ProX.

 

Afla mai multe despre: gica popescuechipa nationalamirel radoi 

viewscnt
Articole similare