Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, reacţie de ultimă oră despre scandalul biletelor de la Austria - Macedonia: ”A fost alegerea FRF”

Gică Popescu, reacţie de ultimă oră despre scandalul biletelor de la Austria - Macedonia: ”A fost alegerea FRF”

EURO 2020

Comentarii

Gică Popescu a avut o nouă reacţie după ce el şi Gică Hagi au stat la tribuna a 2-a, la meciul Austria - Macedonia 3-1, în grupele EURO 2020.

Prima partidă găzduită vreodată de România la Campionatul European a produs şi un scandal uriaş. Membrii Generaţiei de Aur au fost invitaţi pe stadion, însă au primit bilete la tribuna a 2-a. În acelaşi timp, mai mulţi politicieni importanţi, dar şi conducerea FRF au stat în zona VIP.

Într-o nouă reacţie, Gică Popescu spune că, de fapt, el şi Gică Hagi n-au stat pe locurile oferite de FRF, ci şi-a cumpărat singur bilete. Atât pentru el, cât şi pentru familia şi apropiaţii săi.

Gică Hagi, o nouă reacţie după ce el şi Hagi au stat la tribuna a 2-a: ”Ne-am simţit ca pe vremuri”

Într-o reacţie oficială, cei de la FRF susţin că au cumpărat bilete de la UEFA pentru 60 de legende ale fotbalului românesc. Cum în zona VIP nu puteau achiziţiona mai mult de 10 tichete, au luat decizia să cumpere cele 60 de bilete la triuna a 2-a.

Însă Gică Popescu prezintă acum o altă variantă. Într-o postare pe contul oficial de Facebook, legendarul fundaş român susţine că el şi-a plătit singur biletele pe care le-a avut în acea zonă. Gică Popescu susţine că el a cumpărat bilete atât pentru el, cât şi pentru Gică Hagi.

În acelaşi timp, fostul căpitan al Barcelonei susţine că FRF a decis să le ofere bilete în acea zonă. Într-un comunicat oficial, forul condus de Răzvan Burleanu a încercat să arunce vina pe UEFA pentru faptul că membrii Generaţiei de Aur au primit bilete la tribuna a 2-a, în timp ce mai mulţi politicieni au stat în zona VIP.

”Vad ca sunt foarte multe discuţii în jurul faptului ca noi, cei din Generaţia de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua. A fost alegerea Federatiei Române de Fotbal.

Eu şi Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le–am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro.

Dar ne-am simţit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94 , voi şi noi, am umplut ţara de bucurie!

Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piata Unirii la Piata Romana!

Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat”, este mesajul postat de Gică Popescu pe contul său de Facebook. Interesant este că Gică Popescu a fost consilierul premierului pe probleme ce au ţinut de organizarea EURO 2020, însă n-a primit invitaţii la VIP nici măcar pentru această poziţie.

Afla mai multe despre: gica popescu 

viewscnt
Articole similare