Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, replică pentru Mircea Rednic: "Fiecare să-şi vadă de treaba lui! Noi am ieşit campioni cu o medie de sub 21 de ani"

Gică Popescu, replică pentru Mircea Rednic: "Fiecare să-şi vadă de treaba lui! Noi am ieşit campioni cu o medie de sub 21 de ani"

Farul Constanța

Comentarii

Chindia Târgovişte a învins, miercuri, pe teren propriu, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Viitorul, în etapa a IV-a a play-out-ului Ligii I.

La finalul partidei, preşedintele Viitorului, Gică Popescu a subliniat erorile defensive care au dus la golurile formaţiei antrenate de Viorel Moldovan:

"Din păcate am luat două goluri din două greşeli de apărare. A fost un meci pe care l-am dominat de la început până la final. Am avut ocazii. Când am marcat golul egalizator am crezut că jocul e închis pentru că chiar şi după marcarea golului am continuat să atacăm, am încercat să câştigăm, am văzut atitudinea jucătorilor dornici să câştige. Au luat mingea şi au dus-o la jumătatea terenului ceea ce e un semnal bun.  Din păcate a fost acel gol pe final noroc oarecum. O  deviere a apărării noastre şi am pierdut un meci pe care l-am dominat cap coadă" a spus fostul mare internaţional, după meci.

Popescu crede că perioada scurtă de pregătire avută la dispoziţie pentru reluarea sezonului afectează încă echipele din Liga 1: "Din păcate am avut o perioadă scurtă de pregătire de doar patru săptămâni după nouă săptămâni de inactivatate.  Încercăm să facem acest turn over al jucătorilor pentru a nu suferi accidentări. Întotdeauna am spus că cel mai teamă îmi e de accidentări care pot veni atunci când programul e intens şi jucând din trei în trei zile."

Mircea Rednic a fost ironic la adresa Viitorului. Antrenorul ieşenilor a spus că Viitorul a adus la Ploieşti o trupă sub 20 de ani: "Noi am ieşit campioni cu o medie de sub 21 de ani. De ce nu am face-o la fel? Fiecare trebuie să îşi  vadă de treaba şi de echipa unde îşi desfăşoară activitatea. Întotdeauna acesta a fost obiectivul nostru, de a crea jucători, de a promova jucători pentru echipele naţionale şi nu ne vom abate indiferent de comentariile care vor apărea" a contraatacat fostul căpitan al Barcelonei.

Gică Popescu despre barajul dintre Islanda şi România: "Sperăm ca respectivele condiţii meteo să nu fie nefavorabile"

Comitetul Executiv UEFA a confirmat miercuri, 17 iunie, datele de disputare ale jocurilor care vor stabili ultimele 4 participante la Campionatul European din vara viitoare. Astfel, partida pe care tricolorii o au programată în semifinala play-off-ului, în Islanda, va avea loc pe 8 octombrie 2020. În cazul unui succes, naţionala noastră va întâlni învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, în deplasare, pe 12 noiembrie 2020. Fost căpitan al primei reprezentative, Popescu a îmbrăcat tricoul echipei naţionale de 115 ori şi a marcat 16 goluri. "Eu sper să jucăm acest meci pentru că nu ştim situaţia pandemiei la acea dată. Se vorbeşte de al doilea val. Sper să nu, pentru că mi-aş dori să jucăm acel meci, să îl câştigăm şi să disputăm finala pentru calificarea la Euro 2021 contra Bulgariei sau Ungariei. Sperăm ca respectivele condiţii meteo să nu fie nefavorabile şi să jucăm pe un teren bun" a declarat fostul mare internaţional, după Chindia - Viitorul Constanţa, 2-1.

Afla mai multe despre: gheorghe popescu 

viewscnt
Articole similare