Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, resemnat după eşecul în faţa lui FC Voluntari! "Din păcate nu avem formula miraculoasă ca să ieşim din această situaţie!" Cea spus oficialul de la Viitorul

Gică Popescu, resemnat după eşecul în faţa lui FC Voluntari! "Din păcate nu avem formula miraculoasă ca să ieşim din această situaţie!" Cea spus oficialul de la Viitorul

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul a făcut a făcut un nou pas greşit în play-out-ul Ligii 1 şi a pierdut în deplasarea de la Voluntari, scor 0-1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Jefte, în minutul 28. După acest eşec, Viitorul a ajuns pe locul de baraj şi ocupă poziţia a 13-a, cu 19 puncte.

Oficialul de le Viitorul a declarat după meci că echipa nu are formula miracloasă pentru a ieşi din situaţia dificilă în care se află clubul. El a mai afirmat că Viitorul este într-un blocaj pe care nu poate să îl depăşească. 

"Am făcut un meci slab în seara aceasta, ne aşteptam la un meci greu. Voluntari are o echipă solidă, care se apără foarte bine, e greu să le dai gol. Cred că la posesie stăm foarte bine, dar din păcate nu am reuşit să avem ocazii. Asta e situaţia, e din ce în ce mai complicat, ne aşteaptă saptămâna aceasta un meci pe viaţă şi pe moarte la Iaşi unde ne jucăm şi noi şi Iaşi jumătate din rămânerea în Liga 1. 

Asta e fotbalul, când nu eşti atent te pedepseşte şi nu avem decât să muncim, să ne antrenăm şi să sperăm că vom face puncte în meciurile rămase. Atât am putut în seara asta, am încercat, am avut mai tot meciul mingea, dar nu e suficient. 

Din păcate nu avem această formulă miraculoasă ca să ieşim din această situaţie. De jucători depinde, cred că ei înţeleg gravitatea situaţiei şi doresc să iasă din această pasă proastă, doresc să facă puncte. Deocamdată suntem în acest blocaj pe care nu putem să-l depăşim", a spus Gică Popescu după partida de la Voluntari.  

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare