Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu se gândeşte la play-off după remiza pe care Viitorul a obţinut-o pe terenul Craiovei: "Obiectivul e accederea în play-off"

Gică Popescu se gândeşte la play-off după remiza pe care Viitorul a obţinut-o pe terenul Craiovei: "Obiectivul e accederea în play-off"

Fotbal

Comentarii

1-1 acasă cu Viitorul şi CS U Craiova se distanţează la 6 puncte de liderul FCSB. Viitorul este prima sub linie în ce priveşte play-off-ul.

CS U Craiova a terminat la egalitate partida jucată pe teren propriu în compania Viitorului. Chiar dacă au condus la pauză, gazdele s-au văzut egalate în partea secundă chiar în debut de joc iar până la final nu au mai reuşit să înscrie şi astfel meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Gica Popescu: "Cred ca e un rezultat echitabil, chiar dacă am dominat repriza secundă, după cea mai slabă repriză din acest sezon. Ne-am propus în acest retur să obţinem 28 de puncte dintre cele 14 meciuri. Am obţinut şase, mai avem 22. Obiectivul e accederea în play-off. Craiova nu cred că a făcut un meci foarte bun azi, nici rezultatele nu au fost cele aşteptate, însă lupta pentru campionat se dă în play-off. Eu am încredere că la calitatea lot din lot pot spera la titlu."

Popescu a avut şi un mesaj pentru Craiova la finalul meciului: "Vă aşteptăm cu oferte. Veniţi cu oferte şi ne-am bucura să ieşiţi campioni cu jucătorii noştri. Titlul ar fi minunat pentru suporterii Craiovei. Aveţi antrenor şi conducere foarte bune. Cârţu e o istorie a fotbalului."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: viitorulcraiova 

viewscnt
Articole similare