Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu se opune sistemului folosit de Contra în confruntarea cu Spania: ”Cu 8 fundaşi şi 2 mijlocaşi, nu poţi să ai posesie”

Gică Popescu se opune sistemului folosit de Contra în confruntarea cu Spania: ”Cu 8 fundaşi şi 2 mijlocaşi, nu poţi să ai posesie”

Fotbal

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), de selecţionata Spaniei, în etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

Gică Popescu a costestat decizia lui Cosmin Contra de a trimite pe teren o formulă atipică, extrem de defensivă, 5-3-2.

”Ar fi trebuit să avem mai mult curaj şi o aşezare care să ne permită să facem posesie. Dacă joci cu 8 fundaşi şi 2 mijlocaşi, nu poţi să ai posesie! Poate Guriţă a dorit să închidă spaţiile pe flancuri, pentru că fundaşii lor laterali urcă foarte mult.

Nu am reuşit să le punem probleme cu această aşezare defensivă. Le-am lăsat controlul şi e normal să nu-ţi pună probleme.

Avem jucători de la U21 care ar putea să fie titulari pentru România. Puşcaş, aţi văzut, a jucat bine. Ianis, de asemenea, când a intrat şi-a pus amprenta asupra jocului”, a spus "Baciul", la ProX.

România dispută următorul meci contra selecţionatei Malta, duminică, 8 septembrie, de la ora 19:00.

Afla mai multe despre: gică popescucosmin contra,  

viewscnt
Articole similare