Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu ştie de ce Farul trece printr-un moment greu, deşi e campioană: "Toate aceste circumstanţe" | EXCLUSIV

Gică Popescu ştie de ce Farul trece printr-un moment greu, deşi e campioană: "Toate aceste circumstanţe" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Într-un dialog în exclusivitate cu Orange Sport, Gică Popescu (56 de ani), preşedintele Farului, a vorbit despre cauzele care au dus la momentul mai puţin fast de formă pe care îl traversează campioana României din vară încoace.

"Baciul" Popescu a spus că principalul motiv pentru forma slabă a Farului este reprezentat de campania de achiziţii din vară care n-a adus plus valoare, de pierderea lui Denis Alibec şi de faptul că jucătorii care au dus greul în sezonul trecut nu mai joacă la fel de bine.

Farul a "căzut", deşi e campioană, după ce campania de transferuri din vară a fost ratată. Gică Popescu: "N-au adus un plus"

În plus, Gică Popescu a spus că şi accidentările au jucat un rol esenţial în această cădere a Farului, dar speră ca Ronaldo Deaconu şi ceilalţi jucători care vor fi aduşi la Farul în startul lui 2024 să dea un "refresh" echipei de la malul Mării Negre.

Popescu a spus ce aşteptări are de la Ronaldo Deaconu, jucător care a crescut în academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi.

"De la Deaconu aştept să aducă un plus, lucrul care ne-au lipsit în prima parte a campionatului este faptul că jucătorii pe care i-am adus nu au adus plus. Jucătorii de anul trecut s-a accidentat, n-au mai avut evoluţiile de anul trecut, Alibec a plecat.

Toate aceste circumstanţe au dus ca noi să ajungem pe locul şase. Aştept ca jucătorii care au avut oscilaţii să revină la forma de anul trecut", a spus Gică Popescu, la Orange Sport.

În privinţa transferurilor, fie că vorbim despre plecări sau veniri, preşedintele grupării din Constanţa a lăsat "uşa" deschisă: "Orice e posibil, în ambele sensuri. E încă perioadă de transferuri, se întâmplă lucruri", a mai declarat Gică Popescu.

Afla mai multe despre: farulgica popescutransferurisuperliga 

viewscnt
Articole similare