Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu: ”Un rezultat catastrofal” Naţionala l-a dezamăgit pe fostul căpitan al primei reprezentative: ”Nu pot să accept asta”

Gică Popescu: ”Un rezultat catastrofal” Naţionala l-a dezamăgit pe fostul căpitan al primei reprezentative: ”Nu pot să accept asta”

Jocurile olimpice

Comentarii

România a fost învinsă, duminică, la Kashima, cu scorul de 4-0 (1-0), de Coreea de Sud, în etapa a doua a Grupei B a turneului olimpic. Tricolorii au jucat o repriză în inferioritate numerică.

Despre partida naţionalei de la Jocurile Olimpice a vorbit şi fostul mare internaţional, Gică Popescu, actualmente preşedinte la Farul Constanţa: ”La 4-0 ce pot să spun, un rezultat catastrofal” a mărturisit Popescu, fotbalist cu 115 meciuri în tricoul naţionalei şi 16 goluri marcate.

”Pe mine nu m-a întristat rezultatul, ci evoluţia, pentru că am părut foarte ezitanţi, fricoşi, fără personalitate contra unei echipe bune, dar fără renume” a mai adăugat fostul mare internaţional român.

”Eu nu voi accepta niciodată ca o naţională de fotbal a României, indiferent contra cărei echipe joacă, să fie dominată cum a fost dominată echipa noastră astăzi.” a mai spus Popescu, la finalul jocului dintre Farul Constanţa şi Gaz Metan Mediaş.

Gică Popescu a evoluat alături de naţionala României la Campionatele Mondiale din 1990, 1994 şi 1998, dar şi la turneele finale de Campionat European din 1996 şi 2000.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare